Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:05
konto usunięte 2014-01-26, 11:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tomaszu 2014-01-26, 12:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rapidu 2014-01-26, 13:19
Zgłoś
tmx2oo4 2014-01-26, 13:21
LOL, rozbija mnie powiedzonko - 3/4 ludzi w Warszawie to napływowi wieśniacy. Kurcze jak dla mnie w tej Warszawie to może 5% jest prawdziwych Warszawiaków, co ich rodzina bombardowanie przeżyła i inne takie tam zabawy.
Zapytajcie się z resztą w szkole, ja już możliwości takiej nie mam, a wy jeszcze możecie na tym skorzystać.
Zgłoś
dumad 2014-01-26, 13:41
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-26, 14:16 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-26, 14:17 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-26, 15:35 3
Zgłoś
colboy20 2014-01-26, 15:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-26, 15:49
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-26, 15:50 1
BMW e36 to już klasyk w dodatku ta tutaj w najlepszej kaście - coupe, jedna z ikon motoryzacji, póki co poważana przez koneserów ale za 10 lat wszyscy się będą o nią zabijać jak teraz o e24 a oni ją tak zniszczyli
Za jakiś czas także ci którzy teraz hejtują zauważą jak wspaniały był to samochód ale będzie za późno, dobre egzemplarze będą kosztowały krocie.
Także jeśli masz takie auto dbaj lepiej jak o kobietę, tak dobrych aut jak e36/e46 i inne BMW'ki z lat 90tych czyli pozbawione zbędnej elektorniki ale też znacznie bardziej trwałe niż starsze modele już nie będzie, to skarb.
Zgłoś
Wagon_Koksu 2014-01-26, 16:02
Zgłoś
dominik666 2014-01-26, 16:20 1
Miałem bmw e36 oczwiście 1.6 z podtlenkiem GAZotu .Fajny samochód na pierwszy samochód:tanie części,przestronny bagażnik.Najważniejsze że był bez przyciemnionych szyb i buraczanych pseudo tuningowych spojlerów i nakładek. Klasyczna czarna e36 Przez dwa lata nic się nie psuło (oczywiście wymieniałem ,,eksploatacyjne,, rzeczy typu filtry,płyny itp).Przetrwała dwie stłuczki (naprawiana blacha w normalnym warsztacie,nie u kowala)Sprzedałem i kupiłem coś innego i w sumie żałuje,bo bardzo miło wspominam to auto.Szkoda że te samochody nie mają szczęścia do właścicieli i trafi się czasem jakieś dresiwo haha.
Zgłoś
artiee 2014-01-26, 18:56
@hogg następnego wieśniaka z Warszawy dupsko boli Pocieszni jesteście
Zgłoś
paka2000 2014-01-26, 18:57
Imie_jego_44 napisał/a:

BMW e36 to już klasyk w dodatku ta tutaj w najlepszej kaście - coupe, jedna z ikon motoryzacji, póki co poważana przez koneserów ale za 10 lat wszyscy się będą o nią zabijać jak teraz o e24 a oni ją tak zniszczyli
Za jakiś czas także ci którzy teraz hejtują zauważą jak wspaniały był to samochód ale będzie za późno, dobre egzemplarze będą kosztowały krocie.
Także jeśli masz takie auto dbaj lepiej jak o kobietę, tak dobrych aut jak e36/e46 i inne BMW'ki z lat 90tych czyli pozbawione zbędnej elektorniki ale też znacznie bardziej trwałe niż starsze modele już nie będzie, to skarb.

To kupa nie skarb. Skarbem może być Mustang Mach1, Warszawa M20, Syrena, Ford A/T, Porsche 356 czy inne auta tego typu. A nie plastikowy wytwór, który ani nie jest ładny ani nie jest przedmiotem pożądania normalnego człowieka. No chyba, że jesteś z wiochy, to co innego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem