Idealnie pokazane jak kobiety zachowują się na portalach społecznościowych jak np.
Facebook
Typowa nastolatka/dziewczyna
W................k
2014-09-12, 23:27
Dalej ost z jednej z gier Madness Combat.
J................z
2014-09-12, 23:29
Laski są po prostu głupie.
w................3
2014-09-13, 9:55
Ta, mówią ci, że wchodzą rzadko na fejsbuka, a potem taka p🤬da schudnie 4 kilo przefarbuje się i najebie tapety na ryj, znika gdzieś wieczorami i p🤬li, że chce zostać przyjaciółką. Roksana p🤬l się ty głupi cipiszonie jesteś szeroka jak wiadro.
@wsp233, już dobrze chłopcze... Mama da cycusia.
Instrukcja obsługi:
ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
-Włącz powyższy link
- przez 4 tygodnie nie loguj się na pedałbuka
Teraz załóż se konto na Sadisticku, zainstaluj gadu-gadu, wyjdź z domu, zadzwoń telefonem, spotkaj się ze znajomymi, zobacz ich na żywo.
Nie wiem czy zrozumiecie ale fejsbuk to c🤬a i h🤬j
A................i
2014-09-13, 10:37
zróbcie opłate za rejestracje proszę Was.. ;/
@8michal7
Wszystko jest dla ludzi, narkotyki, alkohol, facebook... to dawka czyni truciznę. Można mieć facebooka i prowadzić normalne życie, używać go np. to bycie na bieżąco z kwestiami, które Cię interesują, zażywać nie-mainstreamowych mediów i dowiadywać, co tak naprawdę dzieję się w Palestynie, na ukrainie etc., względnie o sprawach wagi mniejszej. Można też pchać tam cały czas swój głupi ryj i oblewać się wodą.
w................a
2014-09-13, 10:42
Brakuje jeszcze c🤬y ustawiającej status "OMG, życie jest podłe, nie ma mnie dla nikogo, idę się chlastać" i jak ktoś spyta o co chodzi: "Nie chcę o tym rozmawiać!". No i moje ulubione parki typu forever love, głęboka miłość, po dwóch tygodniach status związku zaręczony albo jeszcze lepiej "w związku małżeńskim" oraz średnio co tydzień-dwa publiczna kłótnia na śmierć i życie.
Żeby nie było: dawno już nie mam tych osób w znajomych, po prostu sobie wspominam pewne rewelacje
wajnona napisał/a:
Brakuje jeszcze c🤬y ustawiającej status "OMG, życie jest podłe, nie ma mnie dla nikogo, idę się chlastać" i jak ktoś spyta o co chodzi: "Nie chcę o tym rozmawiać!". No i moje ulubione parki typu forever love, głęboka miłość, po dwóch tygodniach status związku zaręczony albo jeszcze lepiej "w związku małżeńskim" oraz średnio co tydzień-dwa publiczna kłótnia na śmierć i życie.
Żeby nie było: dawno już nie mam tych osób w znajomych, po prostu sobie wspominam pewne rewelacje
pokaż fejsa, sprawdzimy
D................n
2014-09-13, 10:58
J🤬 fejzbuka, a internetowe znajomości to c🤬a i c🤬j.