Oddałaby biednym, to będzie robić jeszcze większą cebulę niż jest na olx. Pewnie z tego samego konta jest wystawiony bulbulator od zetora, strój do komunii i dwa psy prawie rasowe.
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
Były komentarze, że bycie instruktorem tańca na rurze jest strasznie pedalskie. To co powiecie na bycie modelem?! To, jest dopiero pedalskie!
Ubrać syna we własną sukienkę aby ją sprzedać...
Stawiam kilo kartofli, że baba się roztyła niczym maciora rozpłodowa i nie była w stanie w nią się ubrać więc wolała spedalić własne dziecko niż dać fotkę sukienki na zwykłym wieszaku...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Stawiam kilo kartofli, że baba się roztyła niczym maciora rozpłodowa i nie była w stanie w nią się ubrać więc wolała spedalić własne dziecko niż dać fotkę sukienki na zwykłym wieszaku...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
K🤬a mać, właśnie się dowiedziałem że Zbigniew Wodecki nie żyje. Straszna tragedia
.
Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną

podpis użytkownika
Z nocy, co wokół mnie zapada,Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Zawsze mnie fascynuje, że chce im się takie szmaty wystawiać za 5-10zł. Nie mając pewności czy ktoś to łyknie wolałbym wziąć na szmatę do podłogi/ oddać komuś za darmo/ wrzucić do puszki Caritasu, niż marnować czas na zdjęcia i wystawianie tego za 5zł.
podpis użytkownika
Nigdy nie zaglądam do jednego tematu dwa razy, więc daruj sobie kierowanie do mnie komentarzy.
No, to zj🤬a życie synowi na wiele lat a może do jego końca. Niektórzy ludzie nie powinni odczuwać przyjemności z seksu a co dopiero płodzić/rodzić dzieci.