Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jet80 2012-08-05, 22:39
jak ja kocham te sadolowe kłótnie
Zgłoś
maciuch2 2012-08-05, 22:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Peciak 2012-08-05, 23:05
Miczok13

A od kiedy Barcelona zaczęła symulować niby? Bo moim zdaniem się to dziwnie zbiegło w czasie z pojawieniem się Mou na horyzoncie i jego brudnych gierek słownych. Od półfinału z Interem, gdzie to Barcelona została wydymana, podobnie jak Man U w ćwierćfinale ? Dziwnym trafem od przyjścia Mou do Madrytu obserwujemy wyjątkową brutalność, jak kiedyś się oglądało mecze między tymi dwiema drużynami to był to pokaz futbolu. Obecnie wszystko sprowadza się do tego kiedy sędzia wyrzuci jakiegoś Madritistę z boiska przez co Mourinho będzie mieć wymówke: w 11 na 11 nigdy nie przegraliśmy. Kiedyś była przyjaźń, nikt nie symulował, bo nie musiał. Teraz ludzi mówią, ale symulują, przewracają się jak panienki, a prawda jest taka, że dostał zwyczajną kose. Istnieje coś takiego jak fair-play. Teraz Real gra tak, że piłka może przejść, ale piłkarz już nie.

Mówisz, że Pepe robi to pod publiczke. Dla mnie to debil i gość, który nie umie przegrywać. Jak można chodzić celowo po rękach leżącego na murawie gracza, albo kopać takiego po plecach. Barcelona i Real są obecnie ponad wszystkimi i moim zdaniem nie muszą się uciekać do symulacji i brutalności, żeby to pokazywać. Mam nadzieje, że te obrazki znikną z boisk w tym sezonie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-05, 23:17 2
Peciak napisał/a:

Miczok13

A od kiedy Barcelona zaczęła symulować niby? Bo moim zdaniem się to dziwnie zbiegło w czasie z pojawieniem się Mou na horyzoncie i jego brudnych gierek słownych. Od półfinału z Interem, gdzie to Barcelona została wydymana, podobnie jak Man U w ćwierćfinale ? Dziwnym trafem od przyjścia Mou do Madrytu obserwujemy wyjątkową brutalność, jak kiedyś się oglądało mecze między tymi dwiema drużynami to był to pokaz futbolu. Obecnie wszystko sprowadza się do tego kiedy sędzia wyrzuci jakiegoś Madritistę z boiska przez co Mourinho będzie mieć wymówke: w 11 na 11 nigdy nie przegraliśmy. Kiedyś była przyjaźń, nikt nie symulował, bo nie musiał. Teraz ludzi mówią, ale symulują, przewracają się jak panienki, a prawda jest taka, że dostał zwyczajną kose. Istnieje coś takiego jak fair-play. Teraz Real gra tak, że piłka może przejść, ale piłkarz już nie.

Mówisz, że Pepe robi to pod publiczke. Dla mnie to debil i gość, który nie umie przegrywać. Jak można chodzić celowo po rękach leżącego na murawie gracza, albo kopać takiego po plecach. Barcelona i Real są obecnie ponad wszystkimi i moim zdaniem nie muszą się uciekać do symulacji i brutalności, żeby to pokazywać. Mam nadzieje, że te obrazki znikną z boisk w tym sezonie.

rownie dobrze ja moge napisac jak taki pilkarz jak messi ma czelnosc kopac pilka w bogu ducha winnych kibicow realu z odleglosci 7 m... badz wybijac zeby innym zawodnikom ... to takie gdybanie, jest bez sensu
Zgłoś
DzikiWąż 2012-08-05, 23:26
Można tak bez końca , teraźniejszy football to jedna wielka symulacja , nie chodzi tylko o real i barce . Robi teraz to każdy europejski klub. Zresztą co się wpier... większość i tak sezonowcy
Zgłoś
wojf 2012-08-05, 23:36 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-05, 23:36 4
Zgłoś
DzikiWąż 2012-08-05, 23:52 4
nie ze hejtuje ale naczytacie się nagonki w internecie i widzicie tylko to co chcecie widzieć w czasie kiedy wasi "idole" robią to samo tylko różnica jest w tym ze kibic barcelony nie płacze w takiej sytuacji , was boli porażka wiec jakoś trzeba usprawiedliwiać niepowodzenia.
Zgłoś
wojf 2012-08-05, 23:52 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-05, 23:55 2
Zgłoś
eRsko87 2012-08-05, 23:59
Zgłoś
davemet 2012-08-06, 0:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 0:54 4
Zgłoś
Quietkiller 2012-08-06, 1:07 2
Zgłoś
przeme13 2012-08-06, 1:31
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem