👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Imie_jego_44, chyba na własnym przykładzie wysnułeś taki wzorzec. Niestety, większość chętnie pokazałaby babci medalik czy cokolwiek innego (bo tylko nawiedzony katol może uważać, że kawałek blachy wrzucony przez jakiegoś Chińczyka pod prasę z odciskiem matki boskiej zamiast np. Latającego Potwora Spaghetti, czymś się różnią), ale za starzy już jesteśmy i dawno babć nie mamy.

Jesteście wszyscy poryci, aż nie wiadomo czy się śmiać, czy nie. Każdy ma swoje zdanie o tym czy wierzy, czy też nie i w co wierzy. Jedni drugim wpierają, bo ten mądrzejszy, bo ten głupszy. A prawda jest taka, że nie ma mowy o udowodnieniu tego, że Bóg istnieje jak i w drugą stronę. Nikt z nas go nie widział, ale to nie znaczy, że go nie ma. Ja np. jestem wychowany w chrześcijańskiej rodzinie wierzącej, lecz nie praktykującej, ale osobiście mam swoje zdanie (bo chyba jeszcze tyle mogę mieć i nikt mi tego nie odbierze?) i uważam, że Boga nie ma i nie ulegam żadnym namowom czy gadaniom o tym. Czemu? Bo nie wierzę w nic czego nie widziałem, ale każdy ma swoją wiarę i trzeba to uszanować, ale wy wierzący jak i nie wierzący obrzucacie się za każdym razem mięsem i próbujecie swoje racje wtykać. Ja mam swoje racje, Ty masz swoje racje, ok! Żyjmy obok i cieszmy się, że mamy z kim pogadać, a nie patrzmy na poglądy religijne i nie kłóćmy się o nie, tym bardziej, że w życiu codziennym przecież sobie nie przeszkadzamy i tak bardzo się nie różnimy.
I żeby było jasne, jeszcze raz powtarzam, że osobiście nie wierzę w Boga, ale nie mam nic do tego, gdy ktoś w to wierzy, a szanuje także i moje podejście.
I żeby było jasne, jeszcze raz powtarzam, że osobiście nie wierzę w Boga, ale nie mam nic do tego, gdy ktoś w to wierzy, a szanuje także i moje podejście.

8Preacher8 zamknij ryj ty niedouczona katolska półpłynna gówniana maso hahah. I co, myślisz, że 10000 takich wyindoktrynowanych moherowych debili takich jak ty coś powie i to ma jakąkolwiek wartość? Szczekaj dalej i na kolana przed swoim księdzem, a później pogadaj se ze swoim bogiem hahah. A w ogóle to przejdź na islam i wycinaj swoim córkom na żywca łechtaczki i wargi sromowe w imię swojego boga, albo idź się wysadzić bo po śmieci czekają na ciebie dziewice. I pamiętaj, że jak będziesz grzeczny to zmartwychwstaniesz w dzień sądu hahahahahahahahahhah. BUAHAHHAHAHA. AHHAHAHAHAHAHA.
PS 7:57 pisałeś - czyli na 9 do tyry?
PS 7:57 pisałeś - czyli na 9 do tyry?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie