Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sadolsadolski1992 2023-11-05, 21:03 5
u mnie ten caly syf sie laduje 30minut
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-11-05, 21:55 5
Mam dwa pytania, pierwsze retoryczne: Co się dzieje w głowie kierowcy? Drugie techniczne, do adminów portalu: Dlaczego 2-minutowy filmik w gównianej rozdzielczości ma ponad 220 MB? Ja rozumiem, że ktoś taki wrzucił, ale jak to świadczy o portalu, skoro strona nie ma porządnego silnika do automatycznej rekompresji wrzuconych filmów? Macie technologię sprzed 20 lat?
Zgłoś
zec 2023-11-05, 22:00 3
erutlev napisał/a:

Mam dwa pytania, pierwsze retoryczne: Co się dzieje w głowie kierowcy? Drugie techniczne, do adminów portalu: Dlaczego 2-minutowy filmik w gównianej rozdzielczości ma ponad 220 MB? Ja rozumiem, że ktoś taki wrzucił, ale jak to świadczy o portalu, skoro strona nie ma porządnego silnika do automatycznej rekompresji wrzuconych filmów? Macie technologię sprzed 20 lat?

A weź k🤬a nic nie mów nawet, próbuje obejrzeć to gówno już parę minut ale filmik się ładuje godzinę, szybciej załadujesz film w 4k niż to gówno, sadistic ciśnie z murzynó a serwery jeszcze 100 lat za nimi.
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2023-11-05, 22:48
I nikt płyta chodnikowa w to nie p🤬lnął?!?
Zgłoś
SkoPio1 2023-11-05, 23:18
Heliar napisał/a:

dziel i rządź.

Jakie dziel? Jakie rządź!?

Ja o tym, że dwie tłuste lochy jeżdżą bentley'em.
Ktoś im musiał dać - dlatego pytam, co z tamtym krajem się dzieje...
Zgłoś
CzerstWybut 2023-11-06, 1:31 2
SkoPio1 napisał/a:

Jakie dziel? Jakie rządź!?
Ja o tym, że dwie tłuste lochy jeżdżą bentley'em.
Ktoś im musiał dać - dlatego pytam, co z tamtym krajem się dzieje...

Gdzie ty tam bentleya widzisz ? Jak chcesz takiego "bentleya" w Polsce za kilkanaście tys zł to szukaj w dziale chrysler.
Zgłoś
Szach1994 2023-11-06, 6:21 1
J🤬i debile, widzą goscia ktory ma wyjebqne i wali autem w co popadnie, to stają przed nim oraz za nim.
Zgłoś
johnnyy 2023-11-06, 7:08
Kriski napisał/a:

W Polsce też znajdziesz mnóstwo z🤬bów którzy, gdyby mogli to swoim ulepem wjechaliby do sklepu, zrobili zakupy i podjechali do kasy. A potem parkowali na siódmym pod drzwiami.

Dokładnie, ja jeszcze zauważyłem że im droższy samochód tym gorsze pomysły.
Zgłoś
jjzz26 2023-11-06, 7:44 1
smc napisał/a:

Gdyby wszyscy przesiadli się na hulajnogi, świat byłby piękniejszy...
(*nie dotyczy Warszawy)

No dokładnie. Dostosować świat do idiotów. Piękne.
Zgłoś
metyoo 2023-11-06, 10:21
biorę od państwa po sto złotych i słucham domysłow: jaki kolor skóry miał ów kierowca?
Zgłoś
vladok 2023-11-06, 23:24
AI wczesna beta.
Zgłoś
ellsworth 2023-11-07, 18:43
Kriski napisał/a:

W Polsce też znajdziesz mnóstwo z🤬bów którzy, gdyby mogli to swoim ulepem wjechaliby do sklepu, zrobili zakupy i podjechali do kasy. A potem parkowali na siódmym pod drzwiami.

Pod sklepami to jeszcze jest jakaś kultura, ale pod kościołami to jest k🤬a dramat! Te cioty parkują wszędzie! Na chodnikach, na przejściach dla pieszych, na skrzyżowaniach, na przystankach, gdzie popadnie. Szkoda że żaden na ołtarzu nie postawi. Co niedzielę jak się jedzie przez Polskę, to wszystkie najbardziej zj🤬e miejsca na drodze to rejony kościołów w trakcie mszy!
Zgłoś