To pewnie ten dzik, który 18 lipca zeszłego roku biegał nad Bałtykiem.
To se sk🤬ysyn wycieraczke załatwił
podpis użytkownika
Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Parawan mały - więc kulturka, ...do tego rzeczy raczej damskie. Nie, to nie Janusz. Co do dzika... Może ma odstraszać żywe dziki, których ostatnio od zaj🤬ia na Polskich plażach. No albo ktoś faktycznie ma nasrane... ale nie chce mi się wierzyć, że aż tak.
Dla mnie te parawany zawsze były logiczne, bo dzieciaki które biegają wiecznie nap🤬lają piachem na wszystko i często łażą po ręcznikach. Z resztą nie widzę nic śmiesznego pod żadnym kątem, wybaczcie ale nie jestem typem człowieka który śmieje się z byle czego jak debil. Równie dobrze można się śmiać z ludzi którzy parawanów nie używają bo siła śmieszkowatych argumentów jest taka sama.

Przecież nie będzie swych stóp obrażał zwykłym plebejskim piachem.
Jakby się później w biedrze pokazał.
Jakby się później w biedrze pokazał.
W pierwszej chwili myślałem, że to wnętrze jakiegoś namiotu szmatogłowych.

jakie babskie ciuchy? bo czerwone trampki i różowa koszula? Toż to uniform każdego szanującego sie rurkowca. Pedał, nie baba.
A patent ze skórą przed parawanem bardzo fajny (mniejsza o to z jakiego zwierza). dzieki temu na ręczniku/kocu nie ma piachu. Wszystko zostaje w sierści.
jeśli cos wygląda głupio a działa, tzn że nie jest głupie.
A patent ze skórą przed parawanem bardzo fajny (mniejsza o to z jakiego zwierza). dzieki temu na ręczniku/kocu nie ma piachu. Wszystko zostaje w sierści.
jeśli cos wygląda głupio a działa, tzn że nie jest głupie.