Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:28
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SlimShady 2024-09-05, 0:14 100
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
kaziolord 2024-09-05, 0:32 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
alususs 2024-09-05, 0:57 11
Chłop tak biegał że musiałem powtórkę zobaczyć i nie myliłem się jest p🤬dą
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-09-05, 1:12 6
O, jacy biedni ci trumpiści, ciągle jakieś pedały i transy ich atakują. Pomarańczowy dziad traci w sondażach, to teraz próbują grać ofiary. Efekt dość żałosny.
Zgłoś
marcintutbxl 2024-09-05, 3:16 4
Po samym biegu wiadome bylo ze jak cos sie wydarzy to bedzie pisk .
Zgłoś
Son0fSam 2024-09-05, 3:55 6
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-05, 4:14 33
Zgłoś
LukaResoviak 2024-09-05, 4:38 45
Zgłoś
mateuszsick 2024-09-05, 6:41 7
Nawet biega jak zbok albo internetowy drapierznik który zgubił laptopa. Tak sobie wyobrażam sadolowych bywalców ktorym zawsze się nie podoba coś co ktoś w komentarzach napisał i muszą w jakiś kąśliwy sposób się przysrać o byle gówno co ich nawet nie dotyczy, wiecie coś w stylu ze literówka jakaś a tu wielce oburzy pan się pojawia i się domaga przeprosin za to. Dokładnie tak wyglądają i biegają po sadolu 😀
Zgłoś
konto usunięte 2024-09-05, 7:06 7
Zgłoś
Karaczanx 2024-09-05, 7:08 1
Subhuti napisał/a:

Myślisz że to takie proste z tak rozciągniętym odbytem?

rozumiem fachowiec, znawca jesteś?
Zgłoś
konto usunięte 2024-09-05, 7:12 7
Karaczanx napisał/a:

rozumiem fachowiec, znawca jesteś?

To proste postrzeganie prawa przyczyny i skutku. Ale, nie próbuj tego zrozumieć co powiedziałem to nie są dla ciebie rzeczy.
Zgłoś
smc 2024-09-05, 7:17 6
marcintutbxl napisał/a:

Po samym biegu wiadome bylo ze jak cos sie wydarzy to bedzie pisk .

Może bał się, żeby słoik w dupie nie pękł...
Zgłoś
Aonoyoru 2024-09-05, 8:00 1
Prawdziwy wojownik.

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem