Przeciez oni mowia po ukrainsku! Do tego barwy metra typowe dla metra w Kijowie. Lepiej sprawfzic, nim bedzie sie chcialo byc trollem.
Tak czy inaczej, leje na sankcje zachodu

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówI to jest kultura a nie to co u nas. Jeszcze musimy sie wiele nauczyc o tej kulturze wschodu!
Uczmy się szybko, bo już niebawem u Nas będzie to samo

podpis użytkownika
KACAPY i UKRY =
PRZYJMOWANIE UKARIŃCÓW W TAKICH ILOŚCIACH, TE ROZDAWNICTWO,
TO BYŁ JEDEN Z NASZYCH NAJWIĘKSZYCH BŁĘDÓW CZASÓW TERAŹNIEJSZYCH.
niedługo u nas w metrze
A mamy tego metra k🤬a tyle że ooooo hoo hoooo. Prędzej w Autosanie z Białegostoku. Czekaj tam tak robią tylko pod siebie.
A mamy tego metra k🤬a tyle że ooooo hoo hoooo. Prędzej w Autosanie z Białegostoku. Czekaj tam tak robią tylko pod siebie.
nie wiem co ci stara robi pod siebie lub na ciebie ^ jak to lubisz nie mam nic przeciwko tobie ! jeszcze my przyjedziemy tobie dolejemy lubisz to suczko ?
jesteś na tyle głupim kidoskiem

nie wiem co ci stara robi pod siebie lub na ciebie ^ jak to lubisz nie mam nic przeciwko tobie ! jeszcze my przyjedziemy tobie dolejemy lubisz to suczko ?
Zanim z podlasssja furmankami dojedzjjjecje, to twoja matka zdąży obluzyc polowe wsjii oraz twoich przygranicznych białoruskich bracijjjii i ci się brat urodzi.
Jak ty jesteś djp🤬da to on będzie jak?
A sorry za dialekt bo nie umijjeeee po podlasku pisać. Jedynie po polsku.
A mamy tego metra k***a tyle że ooooo hoo hoooo. Prędzej w Autosanie z Białegostoku. Czekaj tam tak robią tylko pod siebie.
ale nie kazdy z sosnowca jak ty, z reszta co to zmienia 1,2,3,50 linii jak zesrasz sie czy poszczasz przy innych, jakbys nie siedzial w tym swoim sosnowcu to bys widzial jak te ameby sie zachowuja
jesteś na tyle głupim kidoskiem
że nic nie rozumiesz z mojej wypowiedzi
ale nie kazdy z sosnowca jak ty, z reszta co to zmienia 1,2,3,50 linii jak zesrasz sie
Teleturniej "Mistrzowie intelektu"? Jeżeli tak, to jeszcze Zbysława brakuje do kompletu.