Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
tranzystor 2015-12-20, 23:16
"Arthur Yankovski", to brzmi świetnie.
Zgłoś
DaRaSS 2015-12-21, 0:08 1
Typowy Seba to na lewym pasie sie p🤬li. Prawym wyprzedzać nie można to pokozoł ....
Zgłoś
Szaman4321 2015-12-21, 0:25
Spokojnie prędzej czy później pojawi się na hardzie.
Zgłoś
k................i 2015-12-21, 4:08 7
Ooo, widzę że mamy tu fanów zap🤬lania w mieście na zderzaku i j🤬ia długimi zawsze uwielbiam takich ludzi wk🤬iać i jechać 50 lewym pasem (czyli zgodnie z przepisami) jak gdzieś skręcam w lewo.

Ogólnie lubię wk🤬iać ludzi.
Zgłoś
B................k 2015-12-21, 5:26 12
killerZeWsi napisał/a:

Ooo, widzę że mamy tu fanów zap🤬lania w mieście na zderzaku i j🤬ia długimi zawsze uwielbiam takich ludzi wk🤬iać i jechać 50 lewym pasem (czyli zgodnie z przepisami) jak gdzieś skręcam w lewo.

Ogólnie lubię wk🤬iać ludzi.

I c🤬j ci w oko za to

A co do filmiku, jw ktos napisal, jezdzisz jak p🤬da to masz.. Policja na sygnale by zrobila ten sam manewr bo jechales jak c🤬a lewym pasem zamiast na prawy, wolny od aut, zmienic
Zgłoś
omgłomatkobosko 2015-12-21, 7:32 3
Przecież włączył kierunek. O co chodzi?

podpis użytkownika

Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
idejakprzecinak 2015-12-21, 8:43
Warszawa to stan umysłu a nie miasto.
Zgłoś
M................k 2015-12-21, 9:04 17
P🤬lony strażnik lewego pasa. Raz zamula na lewym, raz przyśpiesza wiedząc, że pas się kończy. Jeździ po mieście i prowokuje.

Zgłoś
T................n 2015-12-21, 9:13 5
wp🤬l kiedyś dostaniesz za szeryfowanie, Ty i tak nic nie zrozumiesz ale ktoś sobie ulży
Zgłoś
k................l 2015-12-21, 9:45 10
Jak ja nienawidze takich ludzi, co widza, ze ktos z tylu zap🤬la/ma predkosc wieksza od nich, a oni i tak z lewego na prawy pas nie zjada bo k🤬a nie.
Zgłoś
EvilDick 2015-12-21, 9:53
Co to za piszczyk? TCAS Ci się załączył?
Zgłoś
tigerqaz 2015-12-21, 11:23 1
To raczej nie klakson, tylko kulturalne zagłuszenie słowa "K🤬a co za debil !!!"
W momencie sygnału ginie dźwięk otoczenia.
Ale c🤬j, to tylko mój domysł. jeśli się mylę to naprawdę ma c🤬jowy klakson.

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
arturo1988 2015-12-21, 12:49 1
Jak dla mnie zachowałeś się jak p🤬da jadąc cały czas lewym pasem, a potem i tak skręciłeś w prawo. Za takie coś karny k🤬s się należy, a gość z BMW to kolejna p🤬da który pomyliła tor z miastem i prędzej czy później zaliczy spotkanie z latarnią albo 100 letnim drzewem.
Zgłoś
Lelum_Polelum223 2015-12-21, 13:15 5
Wszytskim którzy spinają dupę. Zróbcie najpierw prawo jazdy a później się wypowiadajcie. Pan nie blokował pasa bo jak sam napisał na prawym pasie jechało inne auto i nei chciał zajeżdzać a kierowca BMW nie jechał za nim tylko wcisnał się na "strzał" i nic nie ma tutaj do rzeczy fakt czy ktoś blokował pas czy nie. Jesteście poj🤬i j🤬e "prawilne" k🤬y.

podpis użytkownika

Mięsaki chłoniaki umierają dzieciaki
Zgłoś
Jackofspam 2015-12-21, 18:06 1
i po hu nam przepisy jak każdy interpretuje je jak chce...

~PowerboBass napisał/a:

Jackofspam napisał/a:

~PowerboBass w mieście możesz nawet na dachu tyłem i środkowym pasem jechać to nie teren niezabudowany ani autostrada itp.

O, i jesteś właśnie książkowym przykładem kompletnego imbecyla drogowego, który nie rozumie/nie zna kodeksu drogowego. ch*j, poświęcę chwilkę i Ci to wytłumaczę:

Nie k***a, nie możesz.

1 na terenie zabudowanym można wyprzedzać którym pasem sie chce
2 tak przepisy mówią że trzeba trzymać sie prawej strony
3 ale ... w mieście często są skrzyżowania i sie skręca na nich latanie po pasach od prawego na lewy tylko po to żeby zaspokoić twoje poj🤬e pragnienie skakania jak królik po pasach
4 nie promujmy łamania przepisów, jest 50 jedz 60 nie wiececj i nie mniej (liczniki kłamią)
5 masz zepsute auto musisz jechać wolniej taak jedz prawym
6 często holuje auta co 200 metrów mam skrzyżowanie lub łuk odbijący w inną strone jak zjade na prawy pas to później po tych 100 metrach mnie nei wpuści bo
~PowerboBass napisał/a:

Nie k***a, nie możesz.

i jak ma być dobrze na drogach jak znajdzie sie taki jeden co
~PowerboBass napisał/a:

Nie k***a, nie możesz.

i ani bezpiecznei ani szybko sie nigdzie nie dotrze w mieście zap🤬lają a na autostradzie 90 lewym pasem jadą. Z wieloma ludźmi jeździłęm różne zachowania widziałem rocznie robie jakieś 40-50 tys i na prawde ludzie na drogach odpeirdalaja niestworzone rzeczy ostatnio lubią jeździć pod prąd pchają sie wymuszaja pierszeństwo w miejscach gdzie na prawde nie ma powodu aby przypadkiem czegoś takiego dokonać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie