Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~PowerBoBass 2015-12-21, 19:23 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TheTicK 2015-12-21, 20:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jackofspam 2015-12-21, 21:20
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2015-12-21, 21:34
PowerboBass napisał/a:

(...) Taki właśnie promuje łamanie przepisów, zmuszając mnie do wyprzedzania go z prawej.(...)

Bardzo rzadko trafiam na drogi na których wyprzedzanie z prawej strony jest niedozwolone. Powinieneś o tym wiedzieć, skoro dużo jeździsz. O tu poczytaj gdzie

PowerboBass napisał/a:

(...)Ja jestem asertywny i nadzwyczaj często wpuszczam inne auta, nawet częściej te wolne, holujące się i wszystkie inne, którym trudniej poruszać się w dynamicznym ruchu miejskim. Jednak jak ktoś jest debilem i całe miasto na wprost jedzie lewym "bo może", to najchętniej bym go zatłukł na miejscu berłem od kibla.(...)

I nasrać na ryj.
Zgłoś
Dexterous 2015-12-21, 21:50 1
Zgłoś
RomAkrk 2015-12-21, 23:13
Zgłoś
~PowerBoBass 2015-12-21, 23:17
Jackofspam napisał/a:

W mieście ogólnie powyżej 20km/h nie przekraczam bo po co szkoda pieniedzy na mandaty z reszta ciągle światła a jeszcze jak za szybko jedziesz to automat przełącza na czerwone jak jest bardziej pusto na ulicach.

Nie jeździ się szybciej, niż pozwalają przepisy w miejscach, których się nie zna. To podstawowa zasada, dzięki której można uniknąć wypadku/śmierci/mandatu/stania na czerwonym przez automat. Oczywiście wszystko z głową...

Jackofspam napisał/a:

wole jechać z Krakowa do Brukseli bo sie człowiek mniej zmęczy i przynajmniej można lecieć tyle ile auto lubi czyli pod 200 na dozwolonych odcinkach no czy wyobrażasz sobie u nas ?

Wyobrażam sobie, na A2 tak się często jeździ, a częstość trafiania na pierdoły drogowe jest mniejsza, niż w Niemczech (wiadomo, subiektywne odczucie). Jakie masz auto, że lubi latać 200?? Silnik na pewno lubi to

Jackofspam napisał/a:

ile już samochodów w mojej rodzinie zostało uszkodzonych przez wytrawnych kierowców dwa auta poszły do blacharza na płyte bo stały na światłach i jakiś imbecyl walną w tył

Życie, pech, co zrobisz...

Dziad_Inżynier napisał/a:

Bardzo rzadko trafiam na drogi na których wyprzedzanie z prawej strony jest niedozwolone. Powinieneś o tym wiedzieć, skoro dużo jeździsz.

Na "siódemce" między Skarżyskiem a Krakowem jest mnóstwo takich odcinków. Mało tego, policja na nich "lubi", jak się wyprzedza niezgodnie z przepisami.
Zgłoś
Jackofspam 2015-12-22, 7:53
Po to sie silnik kręci do pewnych obrotów żeby na nich pracować i nie mówie tu o dieslu tylko o benzynie dwa lata temu kupiłem Volvo 740 2.3T, 200 faktycznie sporo ale do 180 ma obroty optymalne do 4 tys pewnie ktoś powie ale silnik powinien pracować w prezedziale 2-2.5 tys obrotów ale po to sie kręci żeby sie kręcił a jak sie przekręca to sie naprawia nie widze problemów żeby zrobić szlif pierścionki kpl remont nie jestem z typu ludzio o zepsuł sie to dolejmy motodoktora uważem że jeśli kogoś stać na jazde autem to go stać a jak nie to niech jeździ komunikacja publiczną czemu jestem taki niemiły bo ludzie chca żeby drutem zwiazać i żeby jechało a to troche stwarza niebezpieczeństwo na drodze albo przyjeżdza jegomość autem osobowym za 80 tys i szkoda mu dołożyć 100 zł żeby auto było tip top po jakimś czasie każdego to rozsierdzi.
Zgłoś
~PowerBoBass 2015-12-22, 15:11
Jackofspam napisał/a:

Po to sie silnik kręci do pewnych obrotów żeby na nich pracować i nie mówie tu o dieslu tylko o benzynie dwa lata temu kupiłem Volvo 740 2.3T, 200 faktycznie sporo ale do 180 ma obroty optymalne do 4 tys pewnie ktoś powie ale silnik powinien pracować w prezedziale 2-2.5 tys obrotów ale po to sie kręci żeby sie kręcił a jak sie przekręca to sie naprawia nie widze problemów żeby zrobić szlif pierścionki kpl remont nie jestem z typu ludzio o zepsuł sie to dolejmy motodoktora uważem że jeśli kogoś stać na jazde autem to go stać a jak nie to niech jeździ komunikacja publiczną czemu jestem taki niemiły bo ludzie chca żeby drutem zwiazać i żeby jechało a to troche stwarza niebezpieczeństwo na drodze albo przyjeżdza jegomość autem osobowym za 80 tys i szkoda mu dołożyć 100 zł żeby auto było tip top po jakimś czasie każdego to rozsierdzi.

Czyli potwierdziłeś to, co napisałem, dodając jakieś smęty
Zgłoś
Jackofspam 2015-12-22, 16:43
mam chyba zły tydzień miałem mieć wolny a pełno szrotów sie napchało i nawet odjechać nie mogą. sadistic jako grupa wsparcia
Zgłoś
beneko 2015-12-23, 4:36
Jadąc myśl nie tylko o sobie. Tyle
Zgłoś
Chines88 2015-12-24, 2:55
Jak ja nie znoszę stwierdzenia "Typowy kierowca BMW", Bmw to tylko samochód, debilami są kierowcy a marka nie zobowiązuje.
Sam posiadam BMW a nie jestem małomózgim debilem, który uważa się za pana szos. A z resztą wy wszyscy wiecie lepiej.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem