👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z dupą.
Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawiła się łza.
Kiedy wbili te sama igłę w oko, pacjent się zesrał.
Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawiła się łza.
Kiedy wbili te sama igłę w oko, pacjent się zesrał.
Czyli jest 5 negatywnych typów psychiki, a tylko jeden pozytywny, który żyje w zgodzie z Ziemią, Kosmosem i Bogiem? Ja oczywiście jestem tym negatywnym 5 bo jaram fajki jak lokomotywa...

Niesamowicie bzdurny filmik. Nie da się podzielić ludzi na 5 typów to ogromna generalizacja i wręcz porażająca ignorancja autora. Dobra teoria powinna umieć przewidywać skutki danych zachowań. Takich ludzi napędzają dziesiątki różnych przyczyn które dają dziesiątki różnych skutków. Osoba należąca do tego samego typu może się całkowicie inaczej zachowywać.
To jak niczym innym próba opisania ideału piękna u kobiety, istnieje zbyt wiele zmiennych.
Polecam poczytać trochę o psychologii to zobaczycie jak wielki i rozległy jest to temat opisujący ego,super ego itp. Jest wiele teorii i szkół pozwalających na opisanie osobowości (Teorie pola,czynnikowe,freudowskie,neopsychoanalityczne itp).
Ps. Ten opis wygląda gdyby sfrustrowany przedszkolak starał się kategoryzować ludzi (by zachować jakąś formę stałej i niezmiennej rzeczywistości, szukając spokoju egzystencjalnego) na podstawie swoich doświadczeń że żłobka
Ludzie mają skłonność do etykietowania i przyporządkowywania wszystkiego lecz rzeczywistość jest znacznie bardziej skomplikowana.
Im więcej wiesz tym bardziej głupi się stajesz.
To jak niczym innym próba opisania ideału piękna u kobiety, istnieje zbyt wiele zmiennych.
Polecam poczytać trochę o psychologii to zobaczycie jak wielki i rozległy jest to temat opisujący ego,super ego itp. Jest wiele teorii i szkół pozwalających na opisanie osobowości (Teorie pola,czynnikowe,freudowskie,neopsychoanalityczne itp).
Ps. Ten opis wygląda gdyby sfrustrowany przedszkolak starał się kategoryzować ludzi (by zachować jakąś formę stałej i niezmiennej rzeczywistości, szukając spokoju egzystencjalnego) na podstawie swoich doświadczeń że żłobka
Ludzie mają skłonność do etykietowania i przyporządkowywania wszystkiego lecz rzeczywistość jest znacznie bardziej skomplikowana.

crystaldragon napisał/a:
Im więcej wiesz, tym bardziej jesteś świadomy ogromu swojej niewiedzy - tak powinno być

crystaldragon napisał/a:
voidinfinity napisał/a:
Im więcej wiesz, tym bardziej jesteś świadomy ogromu swojej niewiedzy - tak powinno być![]()
Wiem, że nic nie wiem...........Sokrates
Oto źródło waszych rozkmin

DrWhisky napisał/a:
Wiem, że nic nie wiem...........Sokrates
Oto źródło waszych rozkmin![]()
Moje jest dużo bardziej precyzyjne.
Zresztą - "myślę więc jestem" - zatem coś już jednak wiemy

defcon1 napisał/a:
PS: pierwszy raz się z tobą zgodziłem, trzeba to opić
![]()
Prawda, prawda

Mi to wygląda na jakąś propagandę kościelną, która określa jedną prawidłową postawę (wiara w Boga, jedność z tym co stworzył Bóg) która każe Ci mieć instynkt ponad rozumem, żebyś czasem nie podważał istnienia stwórcy.
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie