Swoją drogą za zj🤬ie całej serii sezonem 8 powinni im jaja powyrywać. Już naprawdę wolałbym zaczekać żeby Martin dokończył książki a potem żeby to nakręcili bez scenariusza pisanego na kolanie przez gościa od kanapek chyba...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Swoją drogą za zj🤬ie całej serii sezonem 8 powinni im jaja powyrywać. Już naprawdę wolałbym zaczekać żeby Martin dokończył książki a potem żeby to nakręcili bez scenariusza pisanego na kolanie przez gościa od kanapek chyba...
Katie napisał/a:
Parafrazując znaną kpinę z minionej epoki: odpalam telewizję, tam gra o tron. Włączam radio, tam gra o tron. Boję się zaglądać do lodówki
Spokojnie otwieraj lodówkę tam nie ma gry o tron - tam siedzą bracia Sekielscy
Serial trzymał się kupy do póki był materiał z książek. Od 5 sezonu serial pikuje w dół.
Większość seriali ciągniętych za długo ma tendencję do gnicia. Na przykład Archiwum X bez Muldera i Scully, do znudzenia sztampowy The Walking Dead, który od 5 (chyba) sezonu przestał interesować. Z TWD i GOT byłem cwańszy, przestałem oglądać gdzieś tak właśnie od 5 sezonu i spokój, na sraczkę natykam się "tylko" w necie
Diverus napisał/a:
Ta petycja ma głównie na celu wyrażenie niezadowolenia z tego jak nakręcono sezon ósmy. Dziwne, że komuś trzeba to tłumaczyć.
Co ty nie powiesz Sherlocku? Przecież to jest jasne...
A poza tym jakby mnie to interesowało...
Oglądałem od początku i obejrzę do końca, nie rozumiem tych gorzkich żali, bo ja to wiedziałem już od 2 lat że nie da się zamknąć wszystkich wątków tak szybko, tym bardziej patrząc na 7 sezon, turbokruki itp.
nowynick napisał/a:
Swoją drogą za zj***nie całej serii sezonem 8 powinni im jaja powyrywać. Już naprawdę wolałbym zaczekać żeby Martin dokończył książki a potem żeby to nakręcili bez scenariusza pisanego na kolanie przez gościa od kanapek chyba...
Nie wiesz czy Martin nie popłynie jeszcze bardziej w książce, ale fakt, ten sezon jest sam w sobie żałosny i trochę psuje serial postrzegany jako całość.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie