jaaaa, on powiedział nolmalnie "kulwa"
mój kumpel słyszał jak jeden z nich na ulicy zrobił nawet "puk"
doskok napisał/a:
jaaaa, on powiedział nolmalnie "kulwa"

po prostu się wk🤬ił na debila który nie zna przepisów, ile jest takich co nie znają chociażby podstaw kierowania ruchem
Dziwicie mu się? Jak 99% kierowców jak widzi policemena kierującego ruchem nie ma pojęcia co robić. A to wystarczy znać jedną zasadę. Jak stoi bokiem to jedziesz, jak stoi tyłem lub przodem stoisz. Ale nie, barany zaraz panika, bo raz ze nie wiedzą o co chodzi a dwa jeszcze widzą policjanta to już w ogóle się mieszają!
Piwko dla policjanta, za kierowanie ruchem. Nie to co ostatnio u mnie w gdańsku - stoje w korku pół godziny, bo TIR się rozj🤬 na skrzyżowaniu, a policjanci zamiast kierować ruchem, usprawnić to jakoś to się stoją i gówno robią.
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.
tak sobie myślę, kiedyś będziesz sobie chciał zgw🤬cić jakąś laskę, wrzucisz ją do krzaków, a tam nawet wróbel będzie miał kamerkę samochodową w dupie i będziesz w sieci
I dobrze. Ten co blokował ruch pewnie chciał obejżec sobie wypadek i sprawdzić czy na pewno jego kamerka wszystko rejestruje. J🤬e szeryfy, czym gorszy kierowca tym droższy rejestrator

Prawidłowa reakcja zdrowego człowieka, próbuje rozładować korek a debil stoi i patrzy się jak w święty obrazek to co miał powiedzieć? "Czy szanowny pan byłby łaskawy w końcu ruszyć, ponieważ stoję do pana bokiem i według przepisów może pan już jechać i nie blokować przejazdu samochodom stojącym za panem"?

eunstachy napisał/a:
Piwko dla policjanta, za kierowanie ruchem. Nie to co ostatnio u mnie w gdańsku - stoje w korku pół godziny, bo TIR się rozj🤬 na skrzyżowaniu, a policjanci zamiast kierować ruchem, usprawnić to jakoś to się stoją i gówno robią.
W całym trójmieście to ogólnie jest rosja na drogach.
Jeździłem po całej Polsce i nigdzie się tak nie nawk🤬iałem na debili na drogach, bez umiejętności i kultury.
Za każdym razem jak w wakacje wyjeżdżam z pomorza to zostawiam ten k🤬idołek z radością.
Ogólnie województwo piękne, tylko sporo ludzi tu pop🤬lonych mieszka.
Ale co cię dziwić, skoro tu Platforma ma największe poparcie.
Ta już chciałem napisać moje miasto takie piękne, ale kolega ubiegł
Z jakiego osiedla?>

Za nagrywanie w pionie powinni ucinać oba kciuki

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA