👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A najgorsze że to prehistoria już. Teraz siedzą lamuski i naciskają przyciski aby dron doleciał i zrobił co trzeba. To nie jest świat dla twardych ludzi.
Mimo że sprzęt mocno już przestarzały, to trzeba kacapom przyznać że to jeden z najładniejszych odrzutowców na świecie.
Tytanowe jaja potrafią przeorać publikę i dostarczyć sporo materiału na sadistic - w tym na harda. Wiemy to już od 2002 roku.
Już mieliśmy Tytanowego Janusza jako pasażera co zmuszał do lądowania pilotów Tupolewa... w Mołdawii się udało, za drugim razem już nie.
garota, masz rację że to nie czasy dla twardych ludzi i że prehistorie mamy już za sobą.
Teraz jest czas inteligentnych ludzi więc lepiej naucz się budować albo programować drony bo jak nie to o swojej twardości będziesz opowiadał kolegom od łopaty.
Teraz jest czas inteligentnych ludzi więc lepiej naucz się budować albo programować drony bo jak nie to o swojej twardości będziesz opowiadał kolegom od łopaty.

Najpiękniejsza rodzina samolotów na świecie. Ruscy jacy są tacy są, ale sprzęt mają ciekawy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie