👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej k🤬a nie jest rasistowskie ! Murzyn był i jest !
Fejk - Tych dwóch co wyglądają jak z Wehrmachtu nigdy nie trzymaliby się z negrem
@emperorzbigniew jesteś głupi czy głupi? Gość po środku jest biały.
DoctorRzepa napisał/a:
I tak skończyli w Media Markcie
A tytus robi nawet odpaki

Łapią takiego narodowca bo to zwierze i łamią kończyny, a później nożem wycinają na czole ulubioną swastykę u narodowców.
Aż się rozmarzyłem. Przeczytałbym z chęcią komiks o Tytusie, Romku i Atomku osadzony w dzisiejszych czasach.
Mors_Nigra napisał/a:
@emperorzbigniew jesteś głupi czy głupi? Gość po środku jest biały.
Nie, nie jestem głupi, ani nie jestem głupi, wręcz przeciwnie. Natomiast wydaje się, że nie załapałeś żartu.
Tytus jak Cezar z "Planety Małp"
Zaraz rewolucja i koniec ludzkości.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie