Na filmie widać ja U-bot wykorzystując podziemne kanały, wynurza się na stacji paliw płynnych, koloryzowane.
A tak naprawdę to zbiornik paliwa został wypchnięty przez wody gruntowe pod wpływem wyporu. (Wysoki poziom wód gruntowych- niski poziom paliwa w zbiorniku). Akcja od 0:40
Akcja od 1:20
podpis użytkownika
Burn a book, save a tree!
Konto usunięte
2018-05-08, 23:04
Brakuje tylko by ktoś fajka palił
80 sekund siedziałem jak ciul wypatrując u-bota w centrum Krakowa. Dzięki.
O k🤬a to chyba kaszalot w konserwie.
Jak poranny drągal
Haha, to ja już wiem, dlaczego tam w Krakowie ludzie z maczetami latają. Jak pole i kilka drzew jest samym centrum to reszta pewnie na etapie jaskiniowców, tylko zamiast z maczugami to latają z maczetami
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
Przyczajonykangur pewnie dostanę warna, ale kolejna Twoja wstawka która była już na sadolu, nie będę tego szukał, bo widziałem już kilka razy jak pomarańczowe wstawiają duble i każdego to zaczyna j🤬 najwidoczniej a szkoda
Nie żebym się czepiał, ale patrząc na jeżdżące dookoła samochody to obstawiam raczej jakąś miejscówkę za oceanem, a nie w naszym Krakowie. No chyba, że akurat w pobliżu odbywał się jakiś zlot fanów amerykańskiej motoryzacji
Popełniłeś 2 błędy w tytule:
1. To nie Kraków.
2. U-Boot.
Krak napisał/a:
Popełniłeś 2 błędy w tytule:
1. To nie Kraków.
2. U-Boot.
Nie U-Boot ?! Ale dałem się wkręcić
Jestem ekspertem. W zbiornikach podziemnych jak ten tutaj ważne jest odpowiednie zakotwienie do fundamentu. Grunt mocno namoknięty przy topniejącym śniegu i działa tu prawo Archimedesa, zbiornik jest wypierany do góry. Sama benzyna jest lżejsza od wody i należy takie zbiorniki kotwić szczególnie w przypadku kiedy są puste lub nie do końca pełne. Przyczyną jest c🤬jowe wykonanie albo może to też być U-Boot.
@up
Ja nie jestem ekspertem, wystarczy logicznie myśleć by widzieć, że to wina braku zakotwienia w gruncie (fundamencie/ławie).
Ktoś dał p🤬dy i tyle.