Przychodzi facet do dentystki, caly blady siada na fotelu, ledwo zyje
Dentystka patrzy w jego karte i po chwili zastanowienia mowi:
- Jan Gadomski....
- Tak, zgadza sie
- Czy pan nie chodzil przypadkiem do 50. podstawowki na Lisciastej?
-Tak,zgadza sie

Facet juz lekko rozluzniony rozmową
Dentystka nachyla sie nad nim z wiertłem
- A pamietasz Janku, jak w szkole ciągnąłes mnie za warkoczyki..?
No i co z tego? Typiara ma się mścić za to, że typ wiele lat temu ją zaczepiał? To przecież normalne. Powinna raczej miło to wspominać, bo zazwyczaj tacy zaczepialscy to późniejsza miłość.
Słaby kawał.
Jaka C🤬a
s................s
2014-09-05, 23:19
krzysztof3011 napisał/a:
No i co z tego? Typiara ma się mścić za to, że typ wiele lat temu ją zaczepiał? To przecież normalne. Powinna raczej miło to wspominać, bo zazwyczaj tacy zaczepialscy to późniejsza miłość.
Analizuj, analizuj stary! Wszystkie aspekty psychologiczne mają być obcykane!
A na koniec pierdyknij rozprawkę albo elaborat na temat motywu miłości w trzecioligowym dowcipie.
k................1
2014-09-05, 23:20
krzysztof3011 napisał/a:
Słaby kawał.
a idź sie pan powieś
to nie jest suchy żarcik
to nie jest śmieszne
to jest po prostu mega k🤬a c🤬jowe
A................i
2014-09-06, 1:03
słabe jak siki węża
W przedszkolu sie ten kawał opowiadało
I to ma być sadystyczne ?
Na zachrystia.pl mieli by ubaw po pachy...
Fejk. Nie ma takiej podstawówki.
nawet Mojzesz sie z tego nie smial
Ja dodam, że w tak młodym wieku, takie zachowanie u chłopców to oznaki sympatii w stronę tej dziewczynki. Natomiast to, że ona to pamięta pewnie znaczy, że to jej się podobało.
k................1
2014-09-06, 9:02
Ja p🤬le,ten c🤬jowy tekst przewijaja się w 1000 filmach,na kwejkach i na jakiś c🤬jowych forach pewnie też.Więc pewnie grzechem by było jakby na sadistiku nie wylądował.K🤬a,świat się kończy...