Dla mnie to już bardziej smutne jak śmieszne, weź tu się ożeń lub nawet bądź z kobietą kilka lat, suka się puści i wszystkie twoje starania idą w p🤬du. Arabowie trzymają kobiety krótko... i właśnie podbijają Europe.
Zaraz się zlecą te k🤬y sasze i czili rzucając argumenty z dupy, że gdyby były inne nie byłyby sobą

A co do trzymania krótko, właśnie te głupie c🤬y tego potrzebują chyba.
podpis użytkownika

Dla mnie to już bardziej smutne jak śmieszne, weź tu się ożeń lub nawet bądź z kobietą kilka lat, suka się puści i wszystkie twoje starania idą w p🤬du. Arabowie trzymają kobiety krótko... i właśnie podbijają Europe.
może i trzymają krótko, co nie zmienia faktu, że ich kultura jest zj🤬a fest. a jeśli nie potrafisz porządnie wyr🤬ać swojej kobiety, to nie dziw się, że szuka innego k🤬sa

może i trzymają krótko, co nie zmienia faktu, że ich kultura jest zj🤬a fest. a jeśli nie potrafisz porządnie wyr🤬ać swojej kobiety, to nie dziw się, że szuka innego k🤬sa![]()
Co do kultury to się zgodzę, nigdy zdrady nie doświadczyłem (i mam nadzieję że nigdy tak owa nie nastąpiła) a temperamentu mi nie brakuje, tu chodzi o fakt że ufasz drugiej osobie a ona daje ci po rogach, czasem nawet dając kobiecie dosłownie wszystko ona i tak może zrobić swoje.
A jeżeli mi powiesz że jesteś pewny że twoja kobieta nigdy nic nie zrobiła (bo być może nie zrobiła) to jak twój nick wskazuje jesteś młody i naiwny.
Nigdy nie ufajcie kobietom zawsze miejcie poprawkę na słowa i czyny kobiety.
kolega pyta
już znalazłem. Mattie borders
może i trzymają krótko, co nie zmienia faktu, że ich kultura jest zj🤬a fest. a jeśli nie potrafisz porządnie wyr🤬ać swojej kobiety, to nie dziw się, że szuka innego k🤬sa![]()
Nawet jak wyr🤬asz porządnie to po jakimś czasie będzie fantazjować jak to jest z innym k🤬sem lub dwoma.

Skąd ten gif ?
Kolega pyta... i to ja jestem tym właśnie kolegą...
podpis użytkownika
==============================================podpis użytkownika
Blogoslawieni nie majacy nic do powiedzenia i nie dajacy nam slownego dowodu na to.