👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Elegancko ukradła, ale koleś sam ja zaprosił do kradziejstwa. Kto normalny trzyma taką gotówkę z boku siebie, a nawet można napisać, że prawie z tyłu. Ale fakt jest faktem, że za takie coś to łapy do odrąbania.
Ja uważam, że to raczej jest dać okraść się, niż zostać okradzionym... Jest fach w ręku, dlaczego nie wykorzystać, gdy są chętni do zostania ofiarą. Bez rozboju niech sobie pracują.
Arksen napisał/a:
Jak taki odważny to zapraszam na Wiejską do Warszawy
Ile ty masz lat? Czternaście?
ksamilian napisał/a:
Elegancko ukradła, ale koleś sam ja zaprosił do kradziejstwa. Kto normalny trzyma taką gotówkę z boku siebie, a nawet można napisać, że prawie z tyłu. Ale fakt jest faktem, że za takie coś to łapy do odrąbania.
ksamilian napisał/a:
ale koleś sam ja zaprosił do kradziejstwa
widzę z ciebie taki sam c*gan jak z tej baby. do pi*ca
Każdy złodziej powinien ponosić karę podobną, jak to robią da Silva.
ksamilian napisał/a:
Był u jubilera, nie wszyscy płacą kartami. Liczyłem, że w końcówce się gościu połapie i jej wyjebie bombe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie