Przychodzi facet z krzywym zgryzem do lekarza, wchodzi bez kolejki do gabinetu i siada jak gdyby nigdy nic na krześle dla pacjenta, a lekarz:
-Panie, co Pan?! Przecież kolejka jest.
-Dzień dobry. Ja na krzywy ryj.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Jak masz legitymację dawcy krwi to możesz wejść bez kolejki. Jakbyście widzieli jakie krzywe ryje mają wtedy mohery, które przychodzą do lekarza żeby pogadać. A jaka nienawiść w świńskich oczkach... Jakby mogły, to by zabiły.
konto usunięte
2013-04-21, 11:29
konto usunięte
2013-04-21, 13:19
BongMan oddaje krew w proszku.
DaBum..Tss..
większość lekarzy nie ma zielonego pojęcia o oddawaniu krwi. sam oddałem już dobrze ponad 30 litrów z czego większość płytek. zawsze po oddaniu płytek dostaję dziwnej sraczki. tzn nawet nie tyle sraczki, co muszę szybko jechać do domu i wysikać się dupą. pytałem o to wielu lekarzy w centrum krwiodawstwa i najczęstszą diagnozą był stres związany z kłuciem igłą. dopiero gdy trafiłem na lekarza z tytułem naukowym odpowiedział mi, że jest to związane z dużą ilością płynów, które dostaję podczas zabiegu, dużą ilością wapna, którą wypijam przed, jakimiś tam zmianami elektrolitycznymi czy jakimiś. i że nie jest to norma, ale nie ma się też co martwić. i powiedział mi to dopiero wykładowca z collegium medicum uj, a żaden z centrum krwiodawstwa nie wiedział.
Nie zrozumieliście o co mi chodziło z dziewczyną z Jamajki...
to ty się, bonguś, igieł boisz i sobie wymówkę znalazłeś. dyskwalifikują cię jedynie narkotyki w postaci zastrzyków (ryzyko zakażenia), ewentualnie narkomania czy alkoholizm i alkohol w ciągu 24h (ma wpływ chyba na krzepnięcie). rekreacyjne jaranie zioła w niczym nie przeszkadza. przynajkmniej w krakowie.
konto usunięte
2013-04-21, 19:27
@Bongman, trzeba było napisać z Marysią z Jamajki
konto usunięte
2013-04-21, 19:38
A konkretnie Marry Jane
bongman wstrzykuje marichuanine to nie moze oddac
konto usunięte
2013-04-22, 22:11