Przychodzi facet z krzywym zgryzem do lekarza, wchodzi bez kolejki do gabinetu i siada jak gdyby nigdy nic na krześle dla pacjenta, a lekarz:
-Panie, co Pan?! Przecież kolejka jest.
-Dzień dobry. Ja na krzywy ryj.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak masz legitymację dawcy krwi to możesz wejść bez kolejki. Jakbyście widzieli jakie krzywe ryje mają wtedy mohery, które przychodzą do lekarza żeby pogadać. A jaka nienawiść w świńskich oczkach... Jakby mogły, to by zabiły.
konto usunięte
2013-04-21, 11:29
konto usunięte
2013-04-21, 13:19
BongMan oddaje krew w proszku.
DaBum..Tss..
większość lekarzy nie ma zielonego pojęcia o oddawaniu krwi. sam oddałem już dobrze ponad 30 litrów z czego większość płytek. zawsze po oddaniu płytek dostaję dziwnej sraczki. tzn nawet nie tyle sraczki, co muszę szybko jechać do domu i wysikać się dupą. pytałem o to wielu lekarzy w centrum krwiodawstwa i najczęstszą diagnozą był stres związany z kłuciem igłą. dopiero gdy trafiłem na lekarza z tytułem naukowym odpowiedział mi, że jest to związane z dużą ilością płynów, które dostaję podczas zabiegu, dużą ilością wapna, którą wypijam przed, jakimiś tam zmianami elektrolitycznymi czy jakimiś. i że nie jest to norma, ale nie ma się też co martwić. i powiedział mi to dopiero wykładowca z collegium medicum uj, a żaden z centrum krwiodawstwa nie wiedział.
Nie zrozumieliście o co mi chodziło z dziewczyną z Jamajki...
to ty się, bonguś, igieł boisz i sobie wymówkę znalazłeś. dyskwalifikują cię jedynie narkotyki w postaci zastrzyków (ryzyko zakażenia), ewentualnie narkomania czy alkoholizm i alkohol w ciągu 24h (ma wpływ chyba na krzepnięcie). rekreacyjne jaranie zioła w niczym nie przeszkadza. przynajkmniej w krakowie.
konto usunięte
2013-04-21, 19:27
@Bongman, trzeba było napisać z Marysią z Jamajki
konto usunięte
2013-04-21, 19:38
A konkretnie Marry Jane
bongman wstrzykuje marichuanine to nie moze oddac
konto usunięte
2013-04-22, 22:11