👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakbym był psem to też bym gryzł brudasów
podpis użytkownika
Cześć, jestem Filip
Sitos napisał/a:
To nie husky tylko malamut
Malamuty są zdecydowanie mniej agresywne od Husky. Hindus musiał mieć zapach naprawdę złego gówna na rękach.
jak byłem w Indiach, zapytałem Indyjskiego dyrektora fabryki czy trzymają psy w domach, odpowiedział - A po co?
i faktycznie, było sporo bezpańskich psów na ulicach, wylegujących się na środku chodnika, ale tylko obcokrajowcy - biali mieli psy w domach.
i faktycznie, było sporo bezpańskich psów na ulicach, wylegujących się na środku chodnika, ale tylko obcokrajowcy - biali mieli psy w domach.
Steven_Seagull napisał/a:
Ci tutaj, to Hindusi, z Indii. Nie są muzułmanami, więc nie uważają psów za plugawe.
14% hindusów w Idiach to muzeumanie
lukpogromca napisał/a:
14% hindusów w Idiach to muzeumanie
Wszędzie znajdą się jacyś muzułmanie, w Polsce też. Ale to nie zmienia faktu, że Indie, w większości zamieszkują Hindusi, a to nie muzułmanie, tylko ludzie wyznający hinduizm.
Wszędzie znajdą się jacyś muzułmanie, w Polsce też. Ale to nie zmienia faktu, że Indie, w większości zamieszkują Hindusi, a to nie muzułmanie, tylko ludzie wyznający hinduizm.
tam jest mniejszość muzeumańska 14%, to nie kilku jak w Polsce
to od dawien dawna, nawet regularne napieprzanki religijne są
sąsiedni Pakistan był częścią Indii kiedyś, jest muzeumański
dokładnie, hindusi to wyznawcy hinduizmu
mieszkańcami Indii są indianie
Można b7yło to przewidzieć. Bo husky, czy inny malamut, to powinien ciągnąc sanki a nie siedzieć z brudasami w ciepłym biurze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie