Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Według artykułu, który ukazał się w Niemczech na lamach „Westdeutsche Allgemine Zeitung”

Dantejskie sceny w Kolonii: Tysiące arabów gw🤬ci i rabuje kobiety

W noc sylwestrowa w okolicach dworca głównego w Kolonii rozegrały się dantejskie sceny,
Grupa młodych arabów która składała się się z około 1000 osób atakowała, rabowała i gw🤬ciła kobiety.

Policja i ofiary opisują złoczyńców jako bardzo agresywnych i pozbawionych wszelkich skrupułów.

Policja i miasto Kolonia założyły specjalne grupy, które się tym zjawiskiem zajmą, które do tej pory na terenach Niemiec nie było znane.

źródło: www.derwesten.de/region/auch-in-hamburg-sexuelle-uebergriffe-auf-frauen-an-silvester-id11428037.html

podpis użytkownika

Gdańsk p🤬li imigrantów!
Zgłoś
S................l 2016-01-05, 12:37 2
tvn24.pl/niemieckie-media-ataki-imigrantow-na-kobiety-w-kolonii-i-hamb...
Zgłoś
L................a 2016-01-05, 12:38 18
Nawet mi ich nie żal
Zgłoś
o1945lg 2016-01-05, 12:42 6
@S4ndal o proszę, nawet TVN już nie kłamie w sprawie 'biednych uchodźców'?

podpis użytkownika

Gdańsk p🤬li imigrantów!
Zgłoś
m................0 2016-01-05, 12:53
Piękna sprawa, niech rośnie nam w siłę armia Allaha.
Zgłoś
nowynick 2016-01-05, 12:53 3
najlepsze, że jak pegida wyszła przeciw temu protestować to nazwali ich antyislamskimi ksenofobami... K🤬a łby mają zacząć dziennikarzom ucinać żeby się obudzili?
Zgłoś
iamthelaw 2016-01-05, 13:00 26
nowynick napisał/a:

najlepsze, że jak pegida wyszła przeciw temu protestować to nazwali ich antyislamskimi ksenofobami... K🤬a łby mają zacząć dziennikarzom ucinać żeby się obudzili?

Łby dziennikarzy to już lecą za obrazę ich mahmuda. Na szczęście Polska to kraj rasistów, ksenofobów i katoli więc nam nic nie grozi.
Zgłoś
nowynick 2016-01-05, 13:09 57
hehe wymyśliłem na tych desperatów nowe określenie:

Niemkojebcy
Zgłoś
Frank Drebin 2016-01-05, 13:43 12
współczuje tym Arabom aż tak zdesperowani żeby Niemki walić Co ta wojna zrobiła z tych biednych zwierząt
Zgłoś
b................r 2016-01-05, 13:48 2
Już sobie wyobrażam jakby coś takiego mialo miejsce u nas. Tutaj dres za same spojrzenie na jego lachona może wyj🤬 a co dopiero jakby taki ciapak wyr🤬ał Przykre by było że policja scigałaby tych co by robili co należy z tym ciapactwem a na to się zapowiada bo mamy przyjąć tyle ile pewna k🤬a "wynegocjowała" parę miesięcy temu.

I btw niemkojebców, one pewnie czerpały z tego przyjemność
Zgłoś
AgentGrzesiek 2016-01-05, 14:06 5
5 dni czekali od Sylwestra, widocznie już dłużej nie dało się tego ukrywać.
Zgłoś
k................6 2016-01-05, 14:29
U nas maczety, siekiery, miecze i kusze poszły by w ruch. W imię zasad i dobra społecznego.
Zgłoś
madufo 2016-01-05, 14:44
Coś czuję, że nasi koledzy powrócą do zwyczajów z XX wieku i będą wyp🤬alać ludzi
Zgłoś
horikawa 2016-01-05, 14:53
Coś c🤬ja prawda.
Byłem w koloni w centrum 2 i 3 stycznia większość w centrum pod tą jebitną katedrą i co prawda ciapatych dużo, ale w sumie tyle samo co w całych Niemczech, nie widziałem absolutnie nic co mogło by wskazywać na jakiekolwiek agresywne zachowanie kogokolwiek. Może miałem szczęście, ale z drugiej strony gazety mogą po prostu kłamać.

podpis użytkownika

Bóg chrześcijański jest tak absurdalnym Bogiem, że powinien zostać zniesiony nawet jeśli istnieje.

— Fryderyk Nietzsche
Zgłoś
thoruus 2016-01-05, 15:13
@up: BBC też podaje takie info, zatem wiarygodność wzrasta:
bbc.com/news/world-europe-35231046
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie