Rasistowski kierowca tramwaju nie chciał ominąć biednego uchodźcy we francuskim mieście Villeneuve-la-Garenne więc bogaty kulturowo rzętelmęn chciał pokazać zacofanemu francuzowi swoją plemienną tradycję z jakiejś zabitej dechami dziury w Afryce.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2019-09-15, 2:19
Bo się k🤬a nie hamuje! rozsmarować to czarne gówno na jakies 500 metrów -przecież to idealne połączenie przyjemnego z pożytecznym.
...a rower to na bank zaj🤬!
SupremeLeader napisał/a:
rozsmarować to czarne gówno na jakies 500 metrów
I tak drodzy sadole powstaje afalt
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgadzam się... Rozciągnąć ilu się da
podpis użytkownika
Ola gringo
Typowy napinacz FC Milan....
J🤬y zaj🤬 ten rower dzieciakowi w pobliskim parku czy o co chodzi....

bo coś k🤬a za duży na niego troszku
To co dzieje się we Francji jest nie do pomyślenia. Żeby tramwaje jeździły po szynach...tego jeszcze nie bylo
Konto usunięte
2019-09-15, 8:17
Tym francuzom to już zupełnie odbiło.
Jeżdżą tramwajami po šcieżkach rowerowych...
k🤬a jak ja nienawidzę czarnych
Oni tam średnia IQ maja z 60 pkt jak nie mniej a to juz niedorozwoj (mówię o Francji bo w Afryce sami Einsteiny, wiadomo)
już tłumaczę co on powiedział "płacę podatki, jestem praworządnym obywatelem a wy do mnie z opresyjnym klaksonem? to tak się traktuje inżyniera?"
Jeszcze parę lat i ludzie w Europie przestaną się z nimi cackać... zobaczycie, to musi kiedyś p🤬lnąć !
Konto usunięte
2019-09-15, 10:11
Zatrzymał się. Nie ma piwa
Konto usunięte
2019-09-15, 10:17
Źe w takim przypadku nie może wywalić jakiś błąd w sterowniku tramwaju i ustawić maks do przodu na 10 sekund.
Pio! Pio! Pio! Pio!
Pio! Pio! Pio! Pio!