Dość świeże ubogacenie kulturowe kobiety w Norwegii.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Juzwa napisał/a:
Żeby to była złota klatka, to zawsze pozostanie klatką z której nie możesz wyjść gdzie i kiedy ci się spodoba.
Możesz wychodzić do tego spacery po górach kursy na widlaki, statki lub nauka norweskiego/angielskiego co chcesz, możesz pracować jako stolarz, mechanik, kucharz lub coś w podobie
Przede wszystkim to tutaj napastnik jest biały. Domniemanie, że jest imigrantem jest bez sensu.
Cryo napisał/a:
Tylko skąd wiesz, że ona jest z tego zadowolona? Z🤬by decydują, a zwykli ludzie cierpią
To jest właśnie demokracja.
qplam napisał/a:
Już niedługo nas też to czeka, partia rządząca skutecznie gnoi prawicowe poglądy
Bo pis jest partia lewicową
(może ewentualnie Ziobro jest trochę prawicowy, ale wie, że bez populistycznego kaczora będą mieli w wyborach 0,5%)
Budrys2000 napisał/a:
Czegoś mi tu brakuje....
A już wiem, nie ma plejstejszyn
żartujesz, oczywiście że jest tylko wkomponowane w szafkę z ikei
Lajzza napisał/a:
Więzienia w norwegi takie że aż chce się popełniać przestępstwa
Wiesz po co są kraty w Norweskich więzieniach? Żeby się Polacy nie włamywali
NiemiecWaszPan napisał/a:
1/4 polaczków ma gorsze warunki w chacie i o takim materacyku z czystą pościelą może jedynie pomarzyć.
Ein Viertel der Polen fickt gerade deine alte Mutter in den Anus
Jestę ekspertę. No nie jest norweski tylko szwedzki, dziewczyna mówi " okazuje się że są tu rasiści" i dostaje kopa w plecy od etnicznego inaczej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie