Dość świeże ubogacenie kulturowe kobiety w Norwegii.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
Bandzior020 napisał/a:
Skąd wiadomo ze to w Norwegii... Dla mnie brzmi jak Szwedzki
Według podpisu skąd wziąłem nagranie to miała być Norwegia. Ale to oczywiście mógł być błąd, ręki za to nie dam. Jak znajdę więcej info na temat tej sytuacji to wrzucę w komentarzu.
Justynka99 napisał/a:
Przede wszystkim to tutaj napastnik jest biały. Domniemanie, że jest imigrantem jest bez sensu.
Biały lub śniady.
Noside napisał/a:
A widziałeś tam jakieś zorganizowane protesty przeciw takiej polityce? Nie. I nie zobaczysz.
Dają się robić jak leci.
Milczenie jest oznaką zgody.
Wtedy to nie są protesty tylko marsze neonazistów...
Protestować mogą jedynie lewoskrętni, wtedy to jest nowoczesne i równościowe
Noside, Gdzie tam agresja. Jeśli tak zabrzmiało, to przepraszam. Zdecydowanie uważam, że u nas będzie to samo, a może nawet gorzej. Nie za tydzień czy miesiąc, ale w końcu z całą UE pójdziemy na dno.
Ma ktoś więcej takich filmów? Ostatnio tematy imigrantów ucichły nie ma też nic o tym co robią niektórzy Ukraińcy w Polsce a też bywa grubo. Powinien być temat zbiorczy ale niestety widzę co jest doczepione i sądzę że tam zacny portal przejęła władza niczym marsze niepodległości. Jestem ciekaw czy nie dostanę za ten wpis bana :c
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie