Cytat:
Szwajcaria: 17-letni azylant z Afganistanu zakłada koronę Czarnej Madonny na oczach modlących się chrześcijan w kościele opactwa Einsiedeln.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
A te cymbały obsrane stoją jak wryci i chyba na cud czekają, ja p🤬le...
masz szanować mnie i moją religie.. ale pamiętaj.. w dupie mam ciebie i twoją religie..
I cyk nowy król Szwajcarii
Jego i kilku lewaków pod ścianę i kamienowanie.
C🤬j z tą koroną, od tego nikt nie ucierpi. Ważniejsze, co trzyma w łapie.
Dostanie medal czy zasiłek ?
turor napisał/a:
Dostanie medal czy zasiłek ?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie to jest najgorsze. Problem w tym, że jak ktoś odjebie coś podobnego na paradzie LGBT z tęczową flagą to policja będzie na miejscu po 3 minutach, gość zglebowany, a media dostaną sraczki. Zrozumcie, że k🤬y które są u władzy przyzwalają na ten rozp🤬ol i to z nimi trzeba zrobić porządek.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Gdyby to europejczyk zrobił coś podobnego w Iranie to modlący się by ukamienowali typa w 5 sekund a tutaj jakiś raghead robi co chce a wszyscy się tylko gapią 🤦♂️ tutaj nic nie dadzą zmiany prawa tu problemem jest "nasza" mentalność, takie sieroty pozwalają na takie zachowanie
Siriuz napisał/a:
Nie to jest najgorsze. Problem w tym, że jak ktoś odjebie coś podobnego na paradzie LGBT z tęczową flagą to policja będzie na miejscu po 3 minutach, gość zglebowany, a media dostaną sraczki. Zrozumcie, że k🤬y które są u władzy przyzwalają na ten rozp🤬ol i to z nimi trzeba zrobić porządek.
To się nazywa tresura
pazuzu napisał/a:
Gdyby to europejczyk zrobił coś podobnego w Iranie to modlący się by ukamienowali typa w 5 sekund a tutaj jakiś raghead robi co chce a wszyscy się tylko gapią 🤦♂️ tutaj nic nie dadzą zmiany prawa tu problemem jest "nasza" mentalność, takie sieroty pozwalają na takie zachowanie
Dlatego jesteśmy skazani na wymarcie podobnie jak indianie ,
Idiota nie wie z kim zadarł . Od razu grom go nie trafi i trupem nie padnie ,ale z praktyki w takich przypadkach wiadomo Że szczęścia to on już w swoim życiu nigdy nie zazna bo są kary które przychodzą nawet po wielu latach gorsze niż więzienie i pobicie , chyba że się nawróci i będzie ciężko pokutował. Stalin ironicznie pytał ile papież ma dywizji i co ? I nic , .Spróchniał Stalin w ziemi pod murem Kremla .A Bóg był jest i będzie niezależnie czy się to komu podoba czy nie .W Szwajcarii same babki i dziadki w Kościele to i się boją młodego araba , ale niech by spróbował to zrobić u nas na mszy dla kibiców....
pazuzu napisał/a:
Jak napisałem wyżej. Różnica jest taka, że Irańczyk dostanie medal, a w Europie za pobicie murznka dostaniesz wyrok. Naszym wrogiem jest nasz własny rząd.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.