Dzisiaj sejm odrzucił projekt uboju rytualnego, oznacza to że sz🤬i nie będą mogli urządzać tutaj swojego uboju Halal, a ż__zi nie będą robili szechity.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-12, 20:18
Owszem, ubój zakazany, ale pewnie nie import. Mięsko z importu, produkować w PL i git.
konto usunięte
2013-07-12, 20:25
konto usunięte
2013-07-12, 20:27
A jak to widzi "pokrzywdzona strona"?
Jakaś durna strona
A dla ciebie wiekie piwo, bo dawno takiego banana na mordzie nie miałem jak po tym kiedy usłyszałem, że kaczyński ukarze tych co głosowali przeciw zakazowi uboju
Normalne głosowanie- Wydawałoby się nic nadzwyczajnego. Widać natomiast ilu mośków realnie zasiada w polskim Sejmie, bo trzeba mieć chyba jakiś wyższy interes w tym, by nalegać na "niehumanitarną" metodę uboju zwierząt.
konto usunięte
2013-07-12, 20:43
Jednego jestem pewniem aborcja powinna być legalna. Dlaczego? Bo jeżeli matka nie chce dziecka bądz nie ma warunków na wychowywanie go, bądz wie, ze jego ojciec jest kretynem etc.
sard
2013-07-12, 20:47
konto usunięte
2013-07-12, 20:48
@orzeszq: WTF? Tu mowa o uboju rytualnym, a nie o aborcji...
konto usunięte
2013-07-12, 20:52
konto usunięte
2013-07-12, 20:53
@welbik
Tak jak napisałeś - te same krówki pojadą do krajów gdzie można je niehumanitarnie zabijać i tam zostaną zabite. Sam lubię zwierzęta, zawsze jakieś w domu miałem, ale stawianie interesu zwierząt ponad interes ludzi jest słabe.
@welbik - i Polacy mają przynajmniej czyste sumienie. To że inni tak robią, nie znaczy że my powinniśmy dla pieniędzy. Pieniądze nie są najważniejszą wartością w życiu.
Masa ludzi straci pracę? Do tej pory był zakaz. Kto miał stracić to stracił pół roku temu, nie dziś - a jakoś ich płaczu i obrony tych już zwolnionych nie słychać.
901
2013-07-12, 21:23
ta wiadomość diametralnie zmienia moje dotychczasowe życie