👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie brud, tylko potocznie zwany "kalafior" - zebranie się krwi i ropy, np. po uderzeniu.
@Up albo ONRowcem, żeby powstrzymać wiedzę przed napływem do zdewastowanego głupota mózgu.
Jako że znam temat, to krótko.
Trzeba być zapaśnikiem bądź trenować sporty walki(kontaktowe-bjj-zapasy-mma) Gdzie chrząstki ucha są narażone na urazy(złamania,pęknięcia) i to co jest na filmiku to nic innego jak ściąganie krwi i osocza z ucha co by nie został wielki kalafior...
Więc proponuje wyHodować w sobie trochę więcej zaangażowania w temat na który się wypowiadasz bo inaczej robisz syf a nie temat.
Trzeba być zapaśnikiem bądź trenować sporty walki(kontaktowe-bjj-zapasy-mma) Gdzie chrząstki ucha są narażone na urazy(złamania,pęknięcia) i to co jest na filmiku to nic innego jak ściąganie krwi i osocza z ucha co by nie został wielki kalafior...
Więc proponuje wyHodować w sobie trochę więcej zaangażowania w temat na który się wypowiadasz bo inaczej robisz syf a nie temat.

dobra zzagadka hypertonic,dzienki za gimnastyke umysłu wieczorną przedsenna

Czy on pod koniec, tak w 2:01 nie chcial przypadkiem oblizać igły?

A to nie jest tak, że skóra na chrząstce ucha po uderzeniu już się z nią nie zrasta, i tak czy siak kalafior - czyli skóra nie złączona z chrząstką zostaje już do końca życia? Na to by wyglądało, bo większość zawodników MMA ma na stałe te kalafiory (i wątpię żeby tam była była zeschnięta ropa i krew)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie