Taki tam baner na stadionie Borussii Dortmund całkiem niedawno.
Kiedy usłyszałem że piłkarz borussii odniósł obrażenia pomyślałem żeby to tylko nie był Piszczek, a reszta drużyny to c🤬j mnie obchodzi. Pewnie pomyślało tak sporo Polaków znających się trochę na piłce. Czy to jakiś przejaw wspólnoty Polaków? W wiadomościach to samo piłkarz ranny, uspokajamy to nie Piszczek. A skoro nie Piszczek to koło c🤬ja mi to lata kto został ranny
l................s
2017-04-12, 15:42
ahh bogactwo kulturowe...
Solidarność krajan. Sorry, ale c🤬j mnie obchodziło jakby ranny został jakiś urugwajczyk czy eskimos.
R................8
2017-04-12, 17:11
przypominam że jaranie się ...
na wypadek wojny c🤬ki biegąjace za piłką bohaterzy narodu wyjechali by np. do stanów jak tchórze a ich waleczni kibice już bez stada półgłówków swych ziomków byli by odj🤬i jako pierwsi wraz z rodzinami
Taka sytuacja
Korwin Mikke myli się
Powiedzcie mi, że to fejk. To Niemcy... Nie, to nie fejk.
Rumburak1238 napisał/a:
przypominam że jaranie się ...
na wypadek wojny c🤬ki biegąjace za piłką bohaterzy narodu wyjechali by np. do stanów jak tchórze a ich waleczni kibice już bez stada półgłówków swych ziomków byli by odj🤬i jako pierwsi wraz z rodzinami
Taka sytuacja
Korwin Mikke myli się
tak i broniłyby nas młodzieżówki nowoczesnej i wierni czytelnicy wybiórczej
A ten Lebandowski już nie gra w Borusi?
a wy nadal nie odróżniacie uchodźców od terrorystów?
To pewnie dlatego nikt nam nie chciał za wcześnie pomagać podczas drugiej wojny Światowej, pewnie ciężko było odróżnić niemca od polaka.
mega_lis napisał/a:
A ten Lebandowski już nie gra w Borusi?
To miało być śmieszne?

Jesteś polskim kabareciarzem?
Razem z wujkiem Stasiem i ciocią Genowefą rozkręcisz grubą imprezę na Święta Wielkanocne

Jesteś taki cool i trendy
igorektgk napisał/a:
To miało być śmieszne?
Jesteś polskim kabareciarzem?
Razem z wujkiem Stasiem i ciocią Genowefą rozkręcisz grubą imprezę na Święta Wielkanocne
Jesteś taki cool i trendy
Nie, ale jak zapada cisza przy świątecznym stole to jako pierwszy mówię "Tak to jest" albo "Także tego".
M................e
2017-04-13, 0:26
Polityka wspólnej armii szerzy żniwo. Kretyni przekrzykują się, kto będzie nas bronić przypominam, że robić to powinny służby mundurowe w ilości wystarczającej a nie minimalnej, jak chcecie prywatnych bojówek i armii to nie głosujcie na konserwatystów i lewaków.
Wracając do tematu, nie obchodzi mnie nawet jeśli Polak zostanie ranny, jak ranny zostanie Francuz to mam się nie przejmować bo przyjmują imigrantów? A co taki Francuz ma do powiedzenia w polityce uprawianej prze poj🤬e państwo?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Może to nie przejaw solidarności Polaków.. ja po prostu nie znoszę nazistów.. A żabojadów i szwedystańczyków to już w ogóle mi nie jest szkoda.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Clarx napisał/a:
a wy nadal nie odróżniacie uchodźców od terrorystów?
To pewnie dlatego nikt nam nie chciał za wcześnie pomagać podczas drugiej wojny Światowej, pewnie ciężko było odróżnić niemca od polaka.
hmmm chyba coś przeoczyłem na lekcjach historii albo nie uważałem ... pewnie przez to umknęło mi, że Sosabowski wyp🤬olił się bombą w Edynburgu, a Skalski rozp🤬olił swojego Spitfira o pałac Buckingham w Londynie ...