👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dziwne, że nie uciekł na wozie z gównem jak na ukraińskie warunki przystało.
Autorze tematu. "Ucieczka" brzmi, jakby przestępca musiał przed konsekwencjami swoich zbrodni zmienić miejsce położenia. To nie była ucieczka. To była ewakuacja. Janukowycz jest legalnie wybranym prezydentem. W nielegalny sposób przestał nim być. Teraz w nielegalny sposób (dekretem władzy? WTF) sprywatyzowano jego willę. Legalnie byłoby, gdyby sąd skazał go za przekręty, jak Tymoszenko.
Tymoszenko to też oddzielna bajka, rząd ją wypuszcza, czyli podważa wyrok sądu. Znaczy się jak, rząd skupia w sobie teraz wszystkie trzy władze? Kpina.
Tymoszenko to też oddzielna bajka, rząd ją wypuszcza, czyli podważa wyrok sądu. Znaczy się jak, rząd skupia w sobie teraz wszystkie trzy władze? Kpina.
Na filmie widać że bardzo się spieszyli bo tak szybko wszyscy chodzą ;D

Janukowycz pozdrawia Zapraszam do obejrzenia najnowszych obrazków na facebooku strona : Janukowycz pozdrawia

mało złota było w tych naczepach?
tymoszenko = pawlak, zdrajcy narodu powinni dyndać.
tymoszenko = pawlak, zdrajcy narodu powinni dyndać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie