📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:11

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogórek napisał/a:
Stwierdzili że lepiej zginąć na swojej ziemi niż na ukraińskiej!!
Ale to właśnie ukraińcy, bo u nich jest milicja. U ruskich od kilku lat jest policja.
Pełno ukraińskich patriotów uciekło do Polski, żeby uniknąć pewnej śmierci na froncie za interesy amerykanów. Zobacz ile młodych ukraińców spaceruje po polskich miastach delektując się polskim socjalem.
tranzystor napisał/a:
Ale to właśnie ukraińcy, bo u nich jest milicja. U ruskich od kilku lat jest policja.
Pełno ukraińskich patriotów uciekło do Polski, żeby uniknąć pewnej śmierci na froncie za interesy amerykanów. Zobacz ile młodych ukraińców spaceruje po polskich miastach delektując się polskim socjalem.
Znajomy z kamienicy obok wrócił do Ukrainy, udał się do punktu poboru, gdzie usłyszał, że ma siedzieć na dupie i czekać na telefon. Jak mięska armatniego braknie, to zadzwonią. Więc siedzi na dupie i składa meble w miejscowej fabryce aby mieć co mordy wsadzić.

tranzystor napisał/a:
Pokaż mi ruski parchu gdzie na tym nagraniu jest słowo "milicja"
Chyba lepiej trafić do szpitala od razu, z pominięciem szkolenia i frontu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie