👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

hops i do przodu...
(beznadziejny komentarz, ale po edycji. poprzedni był poza skalą)
(beznadziejny komentarz, ale po edycji. poprzedni był poza skalą)
Dimitrij napisał/a:
A co to na sadolu robi, jeśli można się spytać ?
nie można, gimbusie

Ten krakowski spryciarz też miał spotkanie z tramwajem
"Około godz. 15:55 na ul. Starowiślnej tramwaj potrącił mężczyznę. Pieszy zmarł w szpitalu. Przechodził przez tory w miejscu niedozwolonym, od strony Kazimierza w stronę nasypu kolejowego, podczas gdy tramwaj jechał w kierunku placu Bohatera Getta. Wiadomo, że motorniczy był trzeźwy. Na miejscu działają służby. Ruch tramwajowy wznowiono tylko w stronę centrum, natomiast w stronę Podgórza wciąż jest zablokowany. Pieszego przewieziono do Szpitalu Uniwersyteckiego w Krakowie."
źródło

"Około godz. 15:55 na ul. Starowiślnej tramwaj potrącił mężczyznę. Pieszy zmarł w szpitalu. Przechodził przez tory w miejscu niedozwolonym, od strony Kazimierza w stronę nasypu kolejowego, podczas gdy tramwaj jechał w kierunku placu Bohatera Getta. Wiadomo, że motorniczy był trzeźwy. Na miejscu działają służby. Ruch tramwajowy wznowiono tylko w stronę centrum, natomiast w stronę Podgórza wciąż jest zablokowany. Pieszego przewieziono do Szpitalu Uniwersyteckiego w Krakowie."

źródło

Elmoon napisał/a:
Pieszego przewieziono do Szpitalu Uniwersyteckiego w Krakowie.
tam to bym trafić nie chciał
No jakbym widział kolejnego inteligenta jak Indiana Jones, który spiedalając przed kamieniem nie wpadł na to, żeby odskoczyć w bok

Haha, w Chorzowie w sumie całkiem niedawno był podobny wypadek, koleś sobie wbiegł na przejściu dla pieszych wprost pod odjeżdżający tramwaj. Przejechał razem z baną jakieś kilka metrów, po takiej wycieczce jego rączka była już osobnym elementem wystroju..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie