Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Ucieczka z miejsca wypadku
konto usunięte • 2017-12-21, 22:12
O tym jak nie uciekać z miejsca wypadku :

36-latek poszukiwany za przestępstwa rozbił opla w Starym Oleśnie i uciekł. Zatrzymał "na stopa" nieoznakowany radiowóz.

36-latek najpierw wjechał oplem do przydrożnego rowu, później uciekł z miejsca zdarzenia. Potem zatrzymał „na stopa” nieoznakowany radiowóz i poprosił o podwiezienie na dworzec... W piątek dyżurny oleskiej komendy został poinformowany o zdarzeniu drogowym na krajowej 11 w Starym Oleśnie. Kierowca osobowego opla wjechał do przydrożnego rowu. Na miejsce zostali skierowani mundurowi, którzy zauważyli rozbity samochód, ale nikogo już tam nie było. Świadkowie powiedzieli, że kierowca uciekł w kierunku pobliskiego lasu. Gdy policjanci ruchu drogowego zabezpieczali miejsce zdarzenia, oleski komendant wyjechał nieoznakowanym radiowozem, by znaleźć kierowcę rozbitego opla.

Po chwili ten zatrzymał insp. Tomasza Kubickiego „na stopa” i poprosił o podwiezienie na dworzec. Zwierzył się komendantowi, że właśnie wjechał samochodem do rowu i że niedawno wrócił z Wielkiej Brytanii, gdzie uciekł przed odsiadką. Autostopowicz swoją przejażdżkę zakończył w oleskiej komendzie. Okazało się, że 36-letni mieszkaniec powiatu kluczborskiego został skazany za przestępstwa o charakterze narkotykowym, rozboje oraz czynną napaść na policjanta. Teraz 6 lat spędzi w więzieniu...

źródło: tiny.pl/g4mwd
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-12-21, 22:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mp0011 2017-12-21, 23:51 6
@up. Przede wszystkim, jeżeli nie było rannych czy ofiar, to nie ma mowy o wypadku...
Zgłoś
Edek Łomiarz 2017-12-22, 7:22 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
blacov 2017-12-22, 8:36 3
Zgłoś
BigCohones 2017-12-22, 9:39 1
Ja nieoznakowany rozpoznam 500 metrów...
Raz mi zabrali za punkty. Teraz czujny jestem jak surykatka
Zgłoś
Tryper 2017-12-22, 10:05 2
Po co taki idiota i bandzior chodzi po ziemi? Po spokojnym pobycie za nasze zajebiście wysokie podatki będzie dalej zajmował się tym czym zajmował się do tej pory, bo nic innego nie potrafi, w dodatku jak się okazuje jest idiotą. Śmiertelny zastrzyk w serce i skremować. Leku na HIV pewnie by nie wynalazł.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-22, 10:26 12
Zgłoś
Tafariel 2017-12-22, 12:05 1
Zgłoś
SaveTheTrees 2017-12-22, 17:11
Co za debil... Musiał się pochwalić
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-22, 17:13
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem