Szefie! To czasówka!
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrowaćGościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
de_sade napisał/a:
Szefie! To czasówka!
Szef jest z pokolenia "Wyścigu Pokoju" a w nim nie było czasówek.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Rozgrywanie wyścigu w takich warunkach to czysty debilizm.
Ty to pewnie jak pada do pracy nie idziesz...
pedalarz miał łyse oponki to się wyj🤬 sknerus jeden
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
pedalarz miał łyse oponki to się wyj🤬 sknerus jeden
ja p🤬le, następny debil..
dantee napisał/a:
ale on miał łyse oponki, slicki
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
możecie mi powiedzieć dlaczego zawsze te pedały na rowerach w obcisłych strojach i z rakiem prostaty na starość muszą k🤬a zawsze jechać pieprzonym środkiem pasa albo zamiast jechać gęsiego to jadą obok siebie nic sobie nie robiąc z tego ponieważ nie znają przepisów ruchu drogowego? Naprawdę ilekroć wyprzedzam tych z🤬bów to za każdym razem mam ochotę zrobić tu materiał na harda. I chyba to zrobię, wpierw tylko załatwie sobie jakieś lewe żółte papiery i normalnie będę każdego takiego kretyna potrącał, najpierw potrące a później cofając przejadę drugi raz bo mnie wkurrrrrrwiają niesamowicie.
podpis użytkownika
Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
@adamov
poprostu jestes z🤬bem ktoremu wszystko do okola przeszkadza. jezdze duzoi nikt srodkiem pasa ani obok siebie nie jezdzi. napij sie melisy debilu i nie wynurzaj sie ze swoimi madrosciami.
poprostu jestes z🤬bem ktoremu wszystko do okola przeszkadza. jezdze duzoi nikt srodkiem pasa ani obok siebie nie jezdzi. napij sie melisy debilu i nie wynurzaj sie ze swoimi madrosciami.
stricker10 napisał/a:
@adamov ... jezdze duzoi nikt srodkiem pasa ani obok siebie nie jezdzi...
to chyba k🤬a w jakims lesie pod ukraina jezdzisz, bo napewno nie po ulicach
adamov jaki masz problem.
Wystarczy wyprzedzić i sypnąć pinezkami.
Wystarczy wyprzedzić i sypnąć pinezkami.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
dantee napisał/a:
jprdle dantee jesteś debilem, serio,

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.