Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
blokershk 2025-01-29, 21:20 1
Babuszka to ma chwyt 😁👍
Zgłoś
zasranka 2025-01-29, 21:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-01-29, 21:36 3
zasranka napisał/a:

Kochany, przestań tutaj bredzić i wciskać dzieciom z internetu swoje bajki. Baba cię zostawiła i nawet pierdnąć żeś się pewnie bal i teraz musisz grać hojraka w internecie. W sumie... Wiesz co, nie przestawaj. Każde forum musi mieć swojego pajaca 😃

Kłótni byłych małżonków na sadolu to jeszcze nie widziałem, będę z chęcią obserwować. 😃
Zgłoś
mieszalniapasz 2025-01-29, 21:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Puczysta 2025-01-29, 22:10
Zgłoś
jddddddd 2025-01-29, 22:59
lysymisio6969 napisał/a:

nie medik tylko WALDEK.. to polak..

„My neck” „my neck”
Zgłoś
lysymisio6969 2025-01-29, 23:00
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-30, 2:57
Zgłoś
Don_cziczi 2025-01-30, 3:43
Zgłoś
Danielll111 2025-01-30, 6:24
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-01-30, 12:01
Zgłoś
PetranJargen 2025-01-30, 13:15
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Chciałbym cię zobaczyć twardzielu jak rzucasz się żeby uratować telefon z parę stówek i kończysz pod ziemią. Był byś doskonałym materiałem na sadistica.

Tym sie wlasnie roznimy ze ty widzisz kawalek plastiku a niekotrzy widza norme ktora bialy czlowiek musi przywrocic kosztem wlasnego zdrowia.
Zgłoś
Jacson 2025-01-30, 18:36
lysymisio6969 napisał/a:

nie medik tylko WALDEK.. to polak..

Ja słyszę "Maniek".
Zgłoś
zasranka 2025-01-30, 20:02
@Kogucik_Bałamucik: jaka różnica kiedy założyłam konto? Może miałam je wcześniej?

Wystarczyło mi przejrzenie paru komentow i od razu rzuciło mi się w oczy twoje świnio maczerstwo. Ciekawe jaki masz status na GG dzisiaj 🤣
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-30, 20:52
zasranka napisał/a:

@: jaka różnica kiedy założyłam konto? Może miałam je wcześniej?
Wystarczyło mi przejrzenie paru komentow i od razu rzuciło mi się w oczy twoje świnio maczerstwo. Ciekawe jaki masz status na GG dzisiaj 🤣

A ty zasrańcu (co za nick) znów się do mnie srasz ? Ono jego zasranka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem