📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49

zasranka napisał/a:
Kochany, przestań tutaj bredzić i wciskać dzieciom z internetu swoje bajki. Baba cię zostawiła i nawet pierdnąć żeś się pewnie bal i teraz musisz grać hojraka w internecie. W sumie... Wiesz co, nie przestawaj. Każde forum musi mieć swojego pajaca 😃
Kłótni byłych małżonków na sadolu to jeszcze nie widziałem, będę z chęcią obserwować. 😃
lysymisio6969 napisał/a:
nie medik tylko WALDEK.. to polak..
„My neck” „my neck”
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Chciałbym cię zobaczyć twardzielu jak rzucasz się żeby uratować telefon z parę stówek i kończysz pod ziemią. Był byś doskonałym materiałem na sadistica.
Tym sie wlasnie roznimy ze ty widzisz kawalek plastiku a niekotrzy widza norme ktora bialy czlowiek musi przywrocic kosztem wlasnego zdrowia.
lysymisio6969 napisał/a:
nie medik tylko WALDEK.. to polak..
Ja słyszę "Maniek".
@Kogucik_Bałamucik: jaka różnica kiedy założyłam konto? Może miałam je wcześniej?
Wystarczyło mi przejrzenie paru komentow i od razu rzuciło mi się w oczy twoje świnio maczerstwo. Ciekawe jaki masz status na GG dzisiaj 🤣
Wystarczyło mi przejrzenie paru komentow i od razu rzuciło mi się w oczy twoje świnio maczerstwo. Ciekawe jaki masz status na GG dzisiaj 🤣
zasranka napisał/a:
@: jaka różnica kiedy założyłam konto? Może miałam je wcześniej?
A ty zasrańcu (co za nick) znów się do mnie srasz ? Ono jego zasranka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie