Oj tam... a mi się taka inicjatywa podoba. Jest zabawa, jest śmiesznie, a jak przypadkiem powstaną materiały na sadola to tym lepiej.

Cytat:
Nawet słychać dźwięk pękających kości.. Piękne
Noo jak się wsłucha to w 0:04-0:05 słychać chrupnięcie, cichutkie ale zawsze
najpewniej ręka albo noga złamana bo babeczka leci bokiem na dół
No i takie akcje mi się podobają, wycinanie wieloryba na przedramieniu, skakanie na hasło, jeszcze brakuje podpaleń na zawołanie albo jakiegoś hang challenge.

JPablo napisał/a:
Noo jak się wsłucha to w 0:04-0:05 słychać chrupnięcie, cichutkie ale zawsze
najpewniej ręka albo noga złamana bo babeczka leci bokiem na dół
Ja tam jestem optymistą i liczę, że to był kark

PawełWspaniały napisał/a:
Oj tam... a mi się taka inicjatywa podoba. Jest zabawa, jest śmiesznie, a jak przypadkiem powstaną materiały na sadola to tym lepiej.
![]()
Większość to gówna takie jak to:
Ale perełka czasem się trafi

Nei napisał/a:
Większość to gówna takie jak to:
Ale perełka czasem się trafi![]()
Nie mam smarffona, internet uzywam do sadola, banku i skypa.
Moze mi ktos wyjasnic co tym ludziom sie pop🤬lilo w glowach? Ten Facebook tak skrzywdzil spoleczestwo ? Czy to tak samo z siebie? Chcialbym sie cofnac do czasow jak kumpli sie szukalo po podworkach I boiskach a do domu wracalo na posilek 2 razy dziennie ( choc wiekszosc to byly owoce ukradzione sasiadom ) no I wiekszosc znikala na dragon balla . teraz h🤬j w to spoleczestwo SRAM im na profile
Powiedzcie jak takie rzeczy trafiają do internetu? Sprowokowałam głupią zabawą koleżankę do skoczenia z wysokości, zrobiła sobie krzywdę,aaaaa to jeszcze wrzucę na fejsika/snapa/ YouTube. Niech się jeszcze z niej śmieją.

kiedyś to się skakało po łózkach, fotelach etc. a teraz...a c🤬j i tak fajnie