W takiej sytuacji wymusiłbym na pannie jakieś ostre j🤬ie w dupkę z finałem w ustach z połykiem, a rzucił dopiero po akcji

Pewnie ten przebrany jest przez nią kochany bo ma kasę a ten drugi bo r🤬a jak maszyna do szycia.
Wyczytałem na 9gagu, że gość był czynnym mundurowym i chciał zaskoczyć swoją pannę na przepustce. Z racji tego, że wołała na niego "Teddy bear" - "Pluszowy Miś" postanowił przebrać się za owego i zaskoczyć ją w centrum handlowym. Jak widać, c🤬j wielki z tego wyszedł.
Jednakże film pochodzi z Azji, więc "I don't know Rick, it looks like a fake to me"
Jednakże film pochodzi z Azji, więc "I don't know Rick, it looks like a fake to me"
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
mesjans napisał/a:
Pewnie ten przebrany jest przez nią kochany bo ma kasę a ten drugi bo r*cha jak maszyna do szycia.
Skąd wy takie teksty bierzeta

jaki fejk ja p🤬le człowek za niedzwiedzia przebrany ma laske?
podpis użytkownika
forza nostra legge
Wolę normalną puszczalską k🤬ę za dziewczynę niż jakąś świętoszkę którą non-stop boli głowa.
Brak rozczarowań, fajne pieprzenie każde wie co chcę a przynajmniej ja - zdrowe podejście stulejkarze!
Brak rozczarowań, fajne pieprzenie każde wie co chcę a przynajmniej ja - zdrowe podejście stulejkarze!
Przecież to jakieś j🤬e tiktoki czy c🤬j wie co , jap🤬le to nie kwejk , weź to usuń
Smutne to. Zdrada boli jak drzazga w c🤬ju, współczuję. Pryszczatym sadolom marzącym o r🤬aniu w dupe niewierną dziewczynę zapewniam, ze to tak nie działa. Marzcie dalej. Warto być uczciwym w życiu i przeżyć je w miłości i wsparciu wzajemnym. Dać przykład dzieciom by nie wychować kolejnych pokoleń wypranych z uczuć. Ale gdzie ja to pisze.....
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki