👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

1) Pozostawiała pełno odcisków palców
2) Nagrał ją monitoring
3) Zgubiła buty więc nawet jeśli sąd tego nie zrobi, to na pewno ukarze ją Śmierć.
Pozdrawiam
2) Nagrał ją monitoring
3) Zgubiła buty więc nawet jeśli sąd tego nie zrobi, to na pewno ukarze ją Śmierć.
Pozdrawiam

Co za otyły wór łajna, swoją wielką tłustą dupą narobił więcej szkód niż ukradła ta dupeczka

Jakby ją dobrze przytrzymał i sprowadził do parteru to już by nie uciekła...

Ja bym nie puścił, wciągnął i jeszcze wyr🤬ał.
A film z nagrania odpowiednio przyciął.

Ale w pierwszej kolejności do kuchni chciała iść, dopiero po chwili się opamiętała.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie