siła, masa, przyspieszenie ziemskie, grawitacja, bezwładność... kiedyś w szkołach uczyli fizyki
To nie może być prawda xDDDD nikt aż taki głupi przecież nie jest xD
Cezzar napisał/a:
To nie może być prawda xDDDD nikt aż taki głupi przecież nie jest xD
Murzyny są
Wygląda jak fejk. Kontakt z meblem, ruch kamery, brak widocznego podłoża, co mogłoby rozwiać moje wątpliwości. Pewnie się czepiam, nagranie jest prawdziwe, no ale coś mi w nim nie pasuje.
romek134 napisał/a:
siła, masa, przyspieszenie ziemskie, grawitacja, bezwładność... kiedyś w szkołach uczyli fizyki
Ludzie posiadaja taką wiedzę, nie wymagaj od zbieracza bawełny wykształcenia, iq i wiedzy

Hej głupi murzynie jeżeli jakimś cudem przeżyłeś i to czytasz to się zgłoś do mnie za taki filmik kupię ci nową szafę 😄😄😄
Fake w kuj.
. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Patryc napisał/a:
Wygląda jak fejk. Kontakt z meblem, ruch kamery, brak widocznego podłoża, co mogłoby rozwiać moje wątpliwości. Pewnie się czepiam, nagranie jest prawdziwe, no ale coś mi w nim nie pasuje.
Masz 100% racji, to fejk. Obczaj sobie w zwolnionym tempie cień tego mebla na balkonie poniżej, jest nieproporcjonalnie szybki do lecącego mebla