Trafiona w swój czas kampania billboardowa:
podpis użytkownika
Nicotine, valium, vicodin, marijuana, ecstacy, and alcohol | every human being has to go through some suffering
Cukierek albo krzyż
podpis użytkownika
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Ciekawe czy można by ich podać do sądu za groźby karalne
a marketing w mojej firmie z miesiąc czasu rozmyślał nad hasłem "szeroka oferta zniczy"
L................3
2013-10-23, 16:09
Polskie halołin
e................1
2013-10-23, 19:11
Ile można powtarzać .... hallowen to nie jest polskie święto !!!!!!!!!
up
tego nie musisz nikomu powtarzać niemniej jest to już na tyle rozpoznawalne, że odbiorcy reklamy zrozumieją.
Co z kolei nie oznacza, że mam zamiar przebrać córkę za zombie i dać Jej latać po sąsiadach żebrać cukierki.
Z................h
2013-10-24, 11:54
I c🤬j, że nie polskie. Katolickie Wszystkich Świętych też ma swoje pogańskie pochodzenie, a wręcz celtyckie jak i Halloween (co właśnie oznacza w luźnym tłumaczeniu Wszystkich Świętych). Jak ktoś woli obchodzić to święto albo oba to co c🤬j komu do tego? Lepsze to niż te smęty. Ja chodzę na groby kiedy chcę, a nie że ktoś mi nakazuje pchać się jak bydło do ubojni w jeden dzień w roku...
Zupełnie jak groźba księdza
@erwinka11: "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. " - Terry Pratchett
@erwinka11: W bardzo emocjonalny sposób podchodzisz do przypominania ludziom o rzeczach oczywistych. Ciekawe czy w wolnym czasie chodzisz po mieście i krzyczysz "Ile można ludziom powtarzać, że woda jest mokra !!!!!!!!!!!!!!!!!!". Wszyscy wiedzą, więc po c🤬j krzyczeć?
Jeszcze tylko brakuje ceny za kg. 16,66
Wyp🤬alać mi z tym halołynem! I c🤬j!
q................5
2013-10-24, 17:02
Gdzie? Toż przecież gdzieś trzeba upchnąć tych kapitalistycznie już kształconych marketingowców po zarządzaniu, za 300 PLN czesne.
Halloween . You're doing it wrong.
podpis użytkownika
Izrael na niczym się nie zna,
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4