Podczas lotu silniki lekkiego samolotu uległy awarii, a pilot postanowił wylądować na ruchliwej drodze.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
Danydwabanany napisał/a:
U nas o opadach śniegu opowiadają jak o apokalipsie. Z takim materiałem to tytuł byłby następujący "rosyjski bombowiec zaatakował autostradę a2 na odcinku węzła Łowicz! Nadal nie policzono ofiar".
A druga strona ta mniej inteligentna mówiła by o tym, że to Ukraincy zaatakowali 🫣
@PsikutaBezS
mam nadzieję, że wszyscy wiedzą, że to popularne nagranie to reklama Nissan Frontier z 2011, wyprodukowana przez TBWA Worldwide - a nie prawdziwy reportaż
mam nadzieję, że wszyscy wiedzą, że to popularne nagranie to reklama Nissan Frontier z 2011, wyprodukowana przez TBWA Worldwide - a nie prawdziwy reportaż
Zostaljedenbut napisał/a:
A druga strona ta mniej inteligentna mówiła by o tym, że to Ukraincy zaatakowali 🫣
Ale to tylko ci co nie wiedzą, że Ukraińcy nie mają lotnictwa i dlatego muszą zrzucać granaty z dronów zabawek xD
sadeczek napisał/a:
@
Nie. Połknęliśmy to jak pelikany, jak fakty o 19…
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie