Podczas lotu silniki lekkiego samolotu uległy awarii, a pilot postanowił wylądować na ruchliwej drodze.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:01
Jedziesz sobie spokojnie i nawet nie podejrzewasz, ze jakiś pilot zaraz ciebie przeleci, kurde straszne xD
U Nas by o tym opowiadali w każdym dzienniku jak o apokalipsie, a na RMF by wysłali wysłannika co 15 min by mówił jedno i to samo.
Prawdopodobnie wszyscy żyją, jeśli padły oba silniki to jest to lepiej niż dobrze
jkllll485 napisał/a:
U Nas by o tym opowiadali w każdym dzienniku jak o apokalipsie, a na RMF by wysłali wysłannika co 15 min by mówił jedno i to samo.
U nas o opadach śniegu opowiadają jak o apokalipsie. Z takim materiałem to tytuł byłby następujący "rosyjski bombowiec zaatakował autostradę a2 na odcinku węzła Łowicz! Nadal nie policzono ofiar".
Ci co jadą i widzą wypadek lub takie lądowanie przed sobą zamiast hamować zwykle cisną dalej do przodu chcąc być w pierwszym rzędzie do oglądania katastrofy.
A potem "dzizas, qwa, shit, ja pier.., o boziu, dizaster" itp. wjeżdżając prosto we wrak albo przyjmując koło na klatę.
A potem "dzizas, qwa, shit, ja pier.., o boziu, dizaster" itp. wjeżdżając prosto we wrak albo przyjmując koło na klatę.
Jakiego trzeba mieć "farta", żeby Ci na dachu wylądował samolot
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie