Wyprzedzałem takie konwoje ale jak miałem lepszy pojazd niż to coś na filmie. Od 100 km/h do 200 km/h przyspieszał hm zeby nie skłamać 8 sekund czy jakoś tak. Wtedy to miało sens. Teraz już nie ryzykuję.
Tak z ciekawosci to czym jezdziles? Pytam bo mi to zajmuje 8.5s w Tesli M3P.
Pytam bo mi to zajmuje 8.5s w Tesli M3P.
Słabiutka ta Tesla

reddit.com/r/cars/comments/nvng82/civic_with_a_laptop_the_most_feared_...
Tak z ciekawosci to czym jezdziles? Pytam bo mi to zajmuje 8.5s w Tesli M3P.
To był taki pojazd... tego... ten no jak na takie mówią? Nieważne już teraz co to było ale uwierz mi ziom że takim jeżdziłem, source: trust me bro.
To był taki pojazd... tego... ten no jak na takie mówią? Nieważne już teraz co to było ale uwierz mi ziom że takim jeżdziłem, source: trust me bro.
Obawiam się że może mieć rację, też takie lubię.
Słabiutka ta Tesla
Skubany przekręcił prędkościomierz. Muszę na niego uważać na światłach żeby nie narobić sobie obciachu XD
Najlepsi są ci co się do czyjejś dupy czepią,nie wyprzedzaja i wyprzedzić nie dają innym. Do niego dołączy nastepny i następny.Potem takiego sznura wyprzedzić nie sposób.
Taki co się pierwszy czepi tira to i na paliwie oszczędzi . A oszczędność energii wygłąda tak :

W jego przypadku jest przyrost spalania. Powietrze ma w tym miejscu największą gęstość .
To jest tzw "strefa odzysku przepływu"
Skubany przekręcił prędkościomierz. Muszę na niego uważać na światłach żeby nie narobić sobie obciachu XD
Mam taki silnik u siebie (K20) .Mniej ekstremalny,ale też daje radę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie