📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Ah ta mentalnosc aby byc 30s szybciej u celu niz inni... u nas to samo co u tych orkow na drogach....
Za szybko chciał wrócić na prawy pas.
A wystarczyło trzymać bardzo mocno kierownicę i wyprowadziłby mimo, że koła już złapały pobocze
A wystarczyło trzymać bardzo mocno kierownicę i wyprowadziłby mimo, że koła już złapały pobocze
ŻelBetonowy napisał/a:
Za szybko chciał wrócić na prawy pas.
ta, a jakby zrobił szybką zdrowaśkę to uniósłby się nad jezdnią.
Jak już lecisz bokiem to próba kontrowania spowoduje, że będziesz leciał drugim bokiem....nie zdążysz skontrować drugi raz.
Don_Max napisał/a:
Ah ta mentalnosc aby byc 30s szybciej u celu niz inni... u nas to samo co u tych orkow na drogach....
zgoda, mentalność podobna, a szczególnie w piątek jak wszyscy spieszą się by odpocząć..
spieszą się by odpocząć - kiedyś to usłyszałem i tkwi w głowie
Najlepsi są ci co się do czyjejś dupy czepią,nie wyprzedzaja i wyprzedzić nie dają innym. Do niego dołączy nastepny i następny.Potem takiego sznura wyprzedzić nie sposób.
Wyprzedzałem takie konwoje ale jak miałem lepszy pojazd niż to coś na filmie. Od 100 km/h do 200 km/h przyspieszał hm zeby nie skłamać 8 sekund czy jakoś tak. Wtedy to miało sens. Teraz już nie ryzykuję.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie