@adekk
ty wazonie... słyszałeś o czymś takim jak "nóżka", "stopka" ?
ty wazonie... słyszałeś o czymś takim jak "nóżka", "stopka" ?

przeciez on stoi. ten niby cien to ciemniejszy punkt na ziemi. udany fail ;]
bo on stawia motor na przednia gume siedzac bokiem ! niezly kozak !!!
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle

Opierając się o motocykl mógł sprawić, że opiera się on tylko na stopce i przednim kole ... Często tak jest na mało twardym podłożu ... Stopkę zasłania butem prawdopodobnie. Nie jestem pewien, ale w sumie to po co miałby używać PS ?
EDIT :
W ostateczności może posiadać stopkę podwójną, unoszącą przednie lub tylnie koło zależnie od masy ... Zainteresowani nie wygooglują ...

EDIT :
W ostateczności może posiadać stopkę podwójną, unoszącą przednie lub tylnie koło zależnie od masy ... Zainteresowani nie wygooglują ...
@up Ale każdy w miarę kumający 'ktoś' to rozumie. Najwyraźniej autor tematu ni c🤬ja!
@SzySzeQ
na bocznej stopce i koło tylne w górze ? chyba na motocyklu nigdy nie siedziałeś
na bocznej stopce i koło tylne w górze ? chyba na motocyklu nigdy nie siedziałeś
podpis użytkownika
legalize it

Raczej stoi na stopce bo jak niby by ten człowiek go utrzymał kur**?
to żaden PS... on się zesrał podczas jazdy i mu to zaschło i jak stanął do zdjęcia podniósł się na jednej nodze,

stopka podwojna w tym bmw chyba nie ma prawa bytu?
chyba ze robia wersje dla Pudziana
chyba ze robia wersje dla Pudziana
Ja w skuterze mam boczną i podwójną... To ten motor tym bardziej ma.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim