👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Warto dodać, że to ekipa Killing The Streets z Łodzi.
Wyprzedziłeś mnie z filmikiem o piździ kłak
Wyprzedziłeś mnie z filmikiem o piździ kłak

Ale osłone pod koszulą to ma. Gdyby nie to to miałby kręgosłup na wierzchu. Takie rzeczy to już tylko na hardzie. Póki co
cieszy mnie ze jest tu tyle filmow z udanymi akcjami jak ta.mozna sie wiele nauczyc

Za to palenie gumy na światłach życzę im rychłego kalectwa.

Warto dodać że dużym prawdopodobieństwem udali się do Sosnowca, a tam już tylko upadki śmiertelne. Czekamy na materiał w dziale Hard.

Udany bo się wyłożył, nie udany bo żadnych obrażeń... Takie ciężkie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie