Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2020-01-13, 10:13 30
Ma cela skubany. Wujas tak kiedyś pollbrukiem zap🤬lił kota z 40 metrów, prosto w głowe. Jak zawsze koty maja twarde życie tak w tym przypadku trup na miejscu.
Zgłoś
TooSlow 2020-01-13, 12:35 11
Miejmy nadzieję, że wujasa ktoś pollbrukiem zap🤬li pod barem.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-01-13, 12:39 3
poligon6 napisał/a:

Ma cela skubany. Wujas tak kiedyś pollbrukiem zap🤬lił kota z 40 metrów, prosto w głowe. Jak zawsze koty maja twarde życie tak w tym przypadku trup na miejscu.

Najlepsza historia jaką przeczytałem w tym roku
Zgłoś
Konto usunięte 2020-01-13, 15:27 1
poligon6 napisał/a:

Podoba mi się ten wuja, ciekawe czy tez by mial cela brukbetem
Zgłoś
kulawiec 2020-01-13, 15:38 1
Za jakiś czas zobaczymy może w. Internecie pieska na wózku inwalidzkim. Teraz jest moda na wszelkie psie protezy, kółka, łapki metalowe itp. Niedługo właściciele.sami będą up🤬lać pieskom łapki, żeby się pochwalić na jakimś FB czy innej h🤬jni jaki to ich pupil nie jest zajebisty z metalowymi łapkami i jakie to on prowadzi wypasione życie.
Zgłoś
radek225 2020-01-13, 18:05 1
poligon6 napisał/a:

Masz się czym debilu p🤬lony chwalić. Czytałem twoje wypociny na sadisticu. Jedyne do czego się nadajesz, to do lobotomii, albo do rozstrzelania.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-01-13, 18:51 1
radek225 napisał/a:

Jedyne do czego się nadajesz, to do lobotomii

Uważaj sobie z tą lobotomią.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Dorik 2020-01-14, 0:47
a czy on powiedział że to było specjalnie? pewnie j🤬y sierściuch sie napatoczył jak w przypadku powyżej. Nie wiedziałem że na sadolu aż tyle miłości do zwierzątek... Pewnie ci wyżej dymają kotki dlatego tak im żal dupe ściska
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2020-01-14, 7:01 4
poligon6 napisał/a:

Wujas tak kiedyś pollbrukiem zapie**olił kota z 40 metrów, prosto w głowe. Jak zawsze koty maja twarde życie tak w tym przypadku trup na miejscu.

Tak było - cała poligonowa familia mogła sie wreszcie nawp🤬lać mięcha do syta zamiast jak zwykle jumać buraki i cebule sąsiadom z pola
Zgłoś
Konto usunięte 2020-01-14, 8:27 2
SQRW3L_ponury napisał/a:

Tak było - cała poligonowa familia mogła sie wreszcie nawp🤬lać mięcha do syta zamiast jak zwykle jumać buraki i cebule sąsiadom z pola

nie wiedziałem ze masz taka diete, daj znać to wysle ci paczkje na swieta podjesz sobie kociny.
Zgłoś
Gaiseric 2020-01-14, 16:48
Poligon, sadolowy mistrz trollowania zoofili

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2020-01-15, 1:20
poligon6 napisał/a:

nie wiedziałem ze masz taka diete, daj znać to wysle ci paczkje na swieta podjesz sobie kociny.

nie przyjmuję prezentów od buraczanej patologii
Zgłoś