Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
kuba1986 2025-12-28, 21:02 9
To nie jest motocyklista, to jest jakaś sierota...
Zgłoś
shoe5maker 2025-12-28, 21:51 13
Za mało trąbił.
Zgłoś
trawa 2025-12-28, 21:56 7
Motocykl to nie samochód ,nie wystarczy pokręcić kierownicą. Żeby manewrować trzeba się wykładać . Pozdrawiam fahofcuf obserwatorów/teoretyków.
Zgłoś
tarcer123 2025-12-28, 22:23 9
Jako motocyklista stwierdzam że nie potrafi nawet porządnie hamować.
Zgłoś
trawa 2025-12-28, 22:47 1
Jako motocyklista mogę tak twierdzić.Jednak jako motocyklista proponuję dokładnie 5X obejrzeć czy czasem nie zaistnialy okoliczności łagodzące na rzecz motocyklisty.
Zgłoś
lospawlikos 2025-12-28, 23:46 4
trawa napisał/a:

Jako motocyklista mogę tak twierdzić.Jednak jako motocyklista proponuję dokładnie 5X obejrzeć czy czasem nie zaistnialy okoliczności łagodzące na rzecz motocyklisty.

Tak masz rację.
Łagodnie ryjem zamortyzował upadek. Nie dziękuj ^^
Zgłoś
lacrimal Wczoraj 8:14 1
trawa napisał/a:

Tutaj, dla motocyklistów wszystkie okoliczności łagodzące są przeciwko nim
Zgłoś
trawa Wczoraj 11:35
To akurat prawda
Zgłoś
elim Wczoraj 19:04 1
Co robi motop🤬ka kiedy widzi że jakiś pojazd nieprawidłowo jedzie wjeżdżając na jego pas? Jedzie dalej nie hamując bo przecież ma pierwszeństwo. A później po zderzeniu oburzony wrzuca nagranie do internetu bo przecież on miał pierwszeństwo więc nie hamował.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem