Jebie fejkiem- wszyscy naj🤬i śpią po bibie, a w chałupie czysto, tylko koleś po kreskach nie śpi i hula w basenie! Czekaj, czekaj... Po kreskach?! To tłumaczy czemu w domu jest posprzątane!

zawsze sie k🤬a mac musi trafic taki, którego nic nie rusza i nap🤬la od samego rana jak wszyscy ledwo zyją... Jeszcze na każdym kroku powtarza jak to sie zajebiscie nie czuje - obrzygałbym c🤬ja za to
podpis użytkownika
Toruń
tak z takiego fejku owszem można się pośmiać ale nie k🤬a że ktoś ewidentnie chce cię w c🤬ja robić a ty się frajerze cieszysz i łykasz chcąc być dymanym
rozmowy w toku, milionerzy, lotto itp. o was mówię
rozmowy w toku, milionerzy, lotto itp. o was mówię
Co za gimbus to tu wp🤬lil a co za matoly dawaly piwo. C🤬jnia wysokich lotow :/
Obrzydliwa hołota tworząca fejk w celach aprobaty innych sobie podobnych hołociarzy w celu zebrania atencji, która tak naprawdę jest c🤬ja warta, lecz inteligencja tego typu ludzi nie pozwala dojść do takiego wniosku. TFU!
Jednak w sumie dzięki takiej hołocie mogę pozwolić sobie na Panamerę Turbo. Ale i tak wami gardzę.
Jednak w sumie dzięki takiej hołocie mogę pozwolić sobie na Panamerę Turbo. Ale i tak wami gardzę.

@up skala 1:25 czy 1:50?
A to się nawet fajnie składa bo my tobą też.
Syn_Milionera napisał/a:
Ale i tak wami gardzę.
A to się nawet fajnie składa bo my tobą też.
Fejk. Jakbym wszedł na takie pole bitwy i zobaczył tą sztukę w czerwonym bikini w pozycji do kopulacji to by miała przej🤬e.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway